Mt. Gox kurumsal kullanıcılar için çevrimiçi rehabilitasyon 22 Ekimde bitiyor
Mt. Gox kurumsal kullanıcılar için çevrimiçi rehabilitasyon 22 Ekimde bitiyor

Mt. Gox kurumsal kullanıcılar için çevrimiçi rehabilitasyon sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

12 Eylül itibariyle Japon Bitcoin (BTC) borsası Mt. Gox kurumsal kullanıcılar için çevrimiçi rehabilitasyon başvuru dosyalama sistemini yayınladı.

Mt. Gox kurumsal kullanıcılar için çevrimiçi rehabilitasyonu 22 Ekimde bitiriyor

23 Ağustos’ta serbest bırakılan bireysel (kurumsal olmayan) kullanıcılar için çevrimiçi bir sistem üzerine, iflas iddialarının kanıtlarını sunmalarına izin veriyor. Rehabilitasyon talepleri için son tarih 22 Ekim 2018. Gox’un iflas malı fonları, Mt.’nin yönetimi için sivil rehabilitasyon süreci mütevelli olarak görev yapmak üzere atanan Tokyo avukatı Nobuaki Kobayashi tarafından duyuruldu. Gox’a kullanıcılar tarafından, satışlarının pazarlar üzerinde bariz bir şekilde olumsuz bir etkisi olduğu iddiasıyla Tokyo’nun Bitcoin Balinası lakabını verildi.

Mt. Gox 2014’ün başlarında hack saldırısı yüzünden iflas etti

Daha önce de bildirildiği üzere, Kobayashi, sivil rehabilitasyon sürecinin başlatılmasıyla satışların durdurulmasına söz verdi ve kullanıcılar artık fiat para birimi yerine kriptoda tazminat almaya başladı. Ağustos ayı başlarında, bir grup Mt Gox kreditörünü temsil eden avukatlar, geri ödemelerin Bitcoin ve Bitcoin Cash (BCH) cinsinden yapılacağını doğrulayan bir güncelleme yayınladılar.

Kabaca 24.000 yatırımcı Mt. Gox’un 2014’ün başlarında hack saldırısı ve ardından iflası ile mağdur oldu. Bu süre zarfında 850.000 BTC kabaca 460 milyon dolar değerinde bir borç oluştu. Mt.Gox, bu tarihten itibaren alacaklılara geri ödeme yapabilmek için çalışmalar yapıyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin