Morgan Stanley, Bitcoin swap işlemlerini kurumsal müşterilere sunacak
Morgan Stanley, Bitcoin swap işlemlerini kurumsal müşterilere sunacak

Morgan Stanley yakında Bitcoin swap işlemlerini başlatacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finans devi Morgan Stanley yakında Bitcoin kripto parasına bağlı karmaşık türevlerde ticaret sunacak. ABD bankası yatırımcılara fiyat iadesi takası yoluyla BTC’ye dolaylı olarak işlem hakkı verilecek. Ayrıca Morgan Stanley’in yapılacak her işlem için bir fark talep edeceği iddia ediliyor. Morgan Stanley Bitcoin swap işlemlerini başlatarak kripto para sektörüne giren devler arasında yer alıyor.

Morgan Stanley, Bitcoin swap işlemlerini kurumsal müşterilere sunacak

Morgan Stanley resmi sözcüsü bu hikayeyi yorumlamayı reddediyor. Ancak gelişmeler bankanın türevleri teknik bir bakış açısıyla başlatmaya hazır olduğunu, kurumsal müşteri talebi aldığını ve bir iç onay sürecinin tamamlandığını gösteriyor. Morgan Stanley’in fiyat iadesi swapları, yatırımcıların Bitcoin’e uzun veya kısa vadede girmelerine izin verecek, böylece BTC vadeli işlem sözleşmelerine bağlanılmış olunacak.

Daha fazla firma büyük potansiyel kripto ticaretinin sahip olduğunu kabul ettikçe kurumsal ilgi artmaya devam ediyor. Bu ilgi, ticaret platformları tarafından KYC ve AML politikalarının devam eden uygulamasıyla hızlandı ve sektörü kurumsal yatırımcılar için daha elverişli hale getirdi. Morgan Stanley, sektöre giriş yapan büyüyen Wall Street firmaları havuzuna katılacak, ancak rapora göre doğrudan Bitcoin ticareti sunmayacak. Bunun yerine, takaslar Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine bağlanacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin