Bitcoin ve kriptolar için SWIFT’e benzer ağ geliyor!
Bitcoin ve kriptolar için SWIFT’e benzer ağ geliyor!

Morgan Creek bir kripto endeksi yayımladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Forbes’un haberine göre, Morgan Creek ve Bitwise Asset yönetimi, Morgan Creek Dijital Varlık Endeksi Fonu’nun piyasaya sürülmesiyle ana akım tarafından benimsenme yolunda büyük bir adım attı.

Morgan Creek tarafından desteklenen fon, emekli maaşları, varlıklı aileler, bağışlar ve akredite yatırımcılara bir grup kripto paraya yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Kurumsal yatırımcılar da oyuna dahil oluyor

Morgan Creek CIO’su Mark Yusko, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kurumsal yatırımcılar her gün artarak, kripto dünyasına girmemizi istiyorlar. Biz de bu yatırımcılara özel bir araç yaratmak istedik.

Ancak, dünyanın en büyük kripto paralarının bazıları listede yer almıyor. Özellikle Ripple (XRP) ve Stellar Lumen’in eksikliği dikkat çekiyor.

Ripple, Stellar, Cardano ve IOTA gibi önemli coinler endekste yer almadı

Fonu yöneten şirket, bu coinlerin projenin dışında bırakılma sebebi olarak, tokenin ön-madencilik olarak adlandırılan tartışmalı bir süreçle yaratılmasını gösterdi.

Morgan Creek Digital partneri Anthony Pompliano, konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

Eğer %30 veya daha fazla kaynağa sahip merkezi bir parti varsa indeksten saklı tutuyoruz çünkü çok fazla ek risk getirdiğini düşünüyoruz.

IOTA ve Cardano, Bitwise’nın soğuk depolama ve saklama gereksinimlerini karşılamadığı için listeden çıkarıldı. Tezos ayrıca gereksinimleri karşılayamadı ve ticaretin çoğu Binance’de gerçekleştiği için ilgili kurala uymadı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Madencilikte zirve: Bitmain, su soğutmalı madencilik ekipmanı Antminer S9 Hydro’yu tanıttı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin