bitcoin, bitcoin kazanma, bitcoin haberleri, MonteCrypto Bitcoin Enigma
bitcoin, bitcoin kazanma, bitcoin haberleri, MonteCrypto Bitcoin Enigma

MonteCrypto: Bitcoin Enigma adlı oyunda, oyuncular Bitcoin kazanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Steam platformuna yeni çıkacak olan MonteCrypto: Bitcoin Enigma adlı oyun için yapımcılar, oyunun içindeki tüm bulmacaları çözebilecek ilk kişiye 1 Bitcoin ödülü vereceğini açıkladı.

Habere göre MonteCrypto: Bitcoin Enigma adlı oyun, oyunculara somut bir ödül kazanma şansı sunan, Steam’in çevrimiçi oyun platformunda piyasaya sürülecek bulmaca türünde bir bilgisayar oyunu.

Gem Rose Collective adlı bir geliştirici grup, oyunun tüm bulmacalarını ilk kim çözerse bir Bitcoin değerinde ödül kazanacağını iddaa ediyor.

MonteCrypto: Bitcoin Enigma, Steam platformunda oyuncularla buluşacak

Oyunun Steam platformunda fiyatı 1,99 dolar olacak. Tüm bulmacaları çözecek ilk oyuncunun kazanacağı ödül miktarı ise 1 Bitcoin yani 10.000 dolar civarında olacak. Dolayısı ile oyuncuların 2 dolara 10.000 dolar kazanma ihtimalleri olacak.

Bu noktada kimliklerini gizli tutmayı seçen oyun tasarımcıları, 1993 yılında yayınlanan Altın Baykuşun İzinde adlı bir Fransız koltuk hazine avı kitabından esinlendiğini iddia ediyorlar. Kitap, kişileri Fransa’nın bir yerinde olan altın baykuş heykelini bulmaya teşvik etmişti, fakat bügüne kadar bunu kimse başaramadı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin