Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

Moneygram XRP çözümlerini bir an önce kullanmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası para transfer şirketi Moneygram, şu anda hizmetlerini genişletmenin yanı sıra sınır ötesi tekliflerinin XRP tabanlı kısmının verimliliğini de artırmayı hedefliyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, Moneygram bu ödemelerin hızını artırmanın yanı sıra, ödeme devinin XRP’yi ve yeni ülkelerde de kullanabileceği daha fazla projeyle ciddi şekilde ilgileniyor.

Fintech Week 2019’da konuşan Garlinghouse, MoneyGram CEO’su Alexander Holmes’un, Ripple’in hizmetlerinin daha hızlı ve daha geniş bir şekilde büyümesini istediğini dile getirdiğini açıkladı.

Garlinghouse, MoneyGram’ın Ripple’in Talep Üzerine Likidite’nin şu anki kullanımının başarısına dayanarak, Holmes’un, Ripple’in MoneyGram’ın hizmetlerinin kullanıldığı birçok yere seçeneği genişletmesini istediğini açıkladı.

Garlinghouse:

Eskiden xRapid olarak bilinen İsteğe Bağlı Likidite’yi daha hızlı bir şekilde daha hızlı pazarlara sokmamızı istiyor, çünkü Meksika’da olduğu gibi iyi bir deneyime sahipler.

Bu XRP için büyük fakat zor bir adım

Bununla birlikte, Ripple CEO’su, bunun doğru yönde atılmış büyük bir adım olmasına rağmen, kolay olmadığını söyledi. Talep Üzerine Likidite, bankaların ve diğer finans kuruluşlarının sınır ötesi işlemleri ve ödemeleri kolaylaştıran kolay likidite seviyelerini sürdürmelerini sağlar.

Bu, bir ülkedeki bankanın başka bir ülkeye kendi fiat parasını kolayca gönderebilmesi ve bu özelliği kullanarak XRP aracılığıyla alıcı ülkenin resmi para birimine dönüştürülmesini sağlayabilir.

Bununla birlikte, bunun düzgün çalışması için, Ripple her iki ülkede de yetkili makamlar ve düzenleyiciler tarafından tanınması gerekiyor.

Şu anda, bazı analistler altcoin sezonunun başlamak üzere olduğunu düşünüyor ve haklılarsa, bu harekete göre XRP’nin lider olacağı tahmin ediliyor.

zycypto

XRP ve Ripple ile ilgili tüm önemli gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin