Verge (XVG)'nin popülerlik endeksi hızla büyüyor
Verge (XVG)'nin popülerlik endeksi hızla büyüyor

Verge (XVG)’nin popülerlik endeksi hızla artmakta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yazım sırasında, Verge 1,2 milyar dolar piyasa değeri ile 0,075 dolardan işlem görüyor. Piyasalarda dün düşüş eğilimi vardı. Ancak Verge son 24 saat içinde kademeli olarak %7,29 artış gösterdi. Verge, büyük kripto para borsalarında listelendiği için küresel pazara hızlı bir şekilde ulaştı. Pornhub ve Steamlab ile yapılan ortaklıktan sonra Verge (XVG), geniş bir kitleye ulaşarak, global ekonomi pazarına hızla girdi. Verge (XVG)’nin popülerlik endeksi bu nedenle fazlaca artmakta.

Verge (XVG)’nin popülerlik endeksi hızla büyüyor

Birçok insan kripto topluluğundaki popülariteyi takip ettiği için, Verge kripto para sektörünün merkezinde. Bir Verge meraklısı, bireysel web siteleri yapmak için Verge’yi kabul edeceğini açıkladı. Chris adında bir Twitter kullanıcısı, web siteleri geliştirmek için XVG ve Tokenpay (TPAY)’ı kabul edeceğini kamuya açıkladı. Tweet, Chris’in resmi Twitter hesabından gönderildi.

Chris’in resmi Twitter sayfasında, “Bir yazılım programcısı ve web siteleri geliştiricisi olarak tanınır.” şeklinde bir ifade yer almakta. Chris, XVG ve TPAY’i kabul edeceğine dair bir açıklama yaptı. Ayrıca bunu mevcut fiat paralardan daha ucuz olarak kabul etmeye hazır olduğunu da belirtti.

Konuya yönelik Verge yatırımcılarının yorumları

Bir Twitter kullanıcısı olan Jeramy Simpson konuya yönelik şu yorumda bulundu:

Hosting için planlarınız neler? TPAY veya XVG kullanarak hosting için ödeme yapmak ister misiniz? Şu anda Amazon Web Servis (AWS)’i platformuna entegre etmek ve kripto para ticaretini kabul etmek, kesinlikle çok iyi olur.

Bir kripto analisti konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Verge, Pornhub ve Steamlab ile olan ortaklığı nedeniyle yürüyüşüne sağlam bir şekilde devam ediyor. Elbette Verge popülerlik kazandı ancak tüm tebrikler işin arkasında duran ve bu anlaşmaları yapan Verge ekibine ait.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin