ripple
Ripple 'ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

MoneyGram CEO’sundan çarpıcı Ripple (XRP) yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram’ın CEO’su, şirketin Ripple (XRP) dijital varlığına ilişkin ilk deneyiminde gizlice bir göz atıyor.

MoneyGram CEO’su: “XRP’nin sınırlar arasında hareket etme kabiliyetinden etkilendim.”

Gulf Business ile yeni bir röportajda Alex Holmes, XRP’nin birkaç saniye içinde sınırlar arasında hareket etme kabiliyetinden etkilendiğini söyledi. Ayrıca kripto varlığının küresel likidite eksikliğine de dikkat çekiyor. MoneyGram’ın CEO’su konuya yönelik şunları söyledi:

Ripple büyük dağıtılmış Blockchain teknolojisine sahip ve XRP gibi ilginç bir kripto para saniyeler içinde sınırları geçebiliyor. Sahip olmadıkları şey, fiat para birimindeki küresel likidite havuzlarıdır. Bununla birlikte, dünya genelinde para havuzlarımız var ve hızımız ancak önceden para ayırma ve para taşıma yeteneği ile mümkün. Bir sistem gerçekten hızlı ancak likidite eksik, diğerinde ise büyük miktarda likidite var ancak doğal olarak yavaş.

MoneyGram CEO’su: “Kripto paralar, nakit piyasalar için yıkıcı olabilir.”

Ripple ve MoneyGram   yeni ortaklıklarını Temmuz ayında açıkladılar. Ripple, önümüzdeki iki yıl içinde 20 milyon dolar daha satın alma seçeneğiyle, şirkette 30 milyon dolarlık hisse satın aldı. Uzun vadede Holmes, kripto para biriminin nakit bankalar için ciddi bir rakip olarak ortaya çıkabileceğini, merkez bankaları için “korkutucu bir düşünce” olduğunu söyledi. MoneyGram’ın CEO’su konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para birimi fiat para birimine çevrilebiliyorsa, nakit piyasalar için yıkıcı olabilir. Çoğu hükümet bunu anlar, ancak çoğu hükümet de bundan korkar.

Geçtiğimiz MoneyGram, Ripple’ın XRP tabanlı sınır ötesi ödeme çözümü xRapid’i başarılı bir şekilde uyguladığını ve kullandığını ortaya koydu. Ripple’ın küresel kurumsal pazarlar ekibi başkanı Breanne M. Madigan, MoneyGram’ın şu anda XRP’yi kullanarak Meksika’ya “gerçek hacmi artırdığını” söylüyor. Bununla birlikte MoneyGram, müşterileri adına işlem yapmak için xRapid kullanmaya başlayıp başlamadığını onaylamadı.

 Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin