Oki Matsumoto: “Kripto paraların potansiyeli gerçekten çok büyük.”
Oki Matsumoto: “Kripto paraların potansiyeli gerçekten çok büyük.”

Monex’ten Oki Matsumoto: “Kripto paralar finansın geleceği.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs yöneticisi ve Monex CEO’su Oki Matsumoto, yakın zamanda gerçekleştirilen bir röportajda kripto paraların finansın geleceği olduğunu söyledi.

Oki Matsumoto: “Kripto paraların potansiyeli gerçekten çok büyük.”

Matsumoto ve Monex’deki ekibi, 530 milyon dolarlık XEM tokenlerinin çalındığı Tokyo merkezli kripto para borsası Coincheck’i saldırıya uğradıktan sonra satın aldı. Bu satın alma sonrası şirketin CEO’su Matsumoto, kullanıcı fonlarını korumak için gerekli güvenlik önlemlerini uygulamadığı gerekçesiyle kripto para yatırımcıları tarafından eleştiriye maruz kaldı. Japan Times ile yaptığı röportajda Matsumoto, kripto paranın rezerv paralara ve mevcut küresel finansal sisteme karşı rekabet edeceğine inandığını belirtti. Matsumoto, Coincheck’i devralarak, finans dünyasına meydan okuduğunu söyledi. Matsumoto, konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto paraların potansiyeli gerçekten çok büyük. Coincheck’in kurduğu büyüklük ve marka değeriyle bir kullanıcı tabanı oluşturmak kolay bir iş değil. Küresel bireysel müşteriler için yeni bir küresel siber kapsamlı finansal hizmetler şirketi yaratabileceğimize inanıyoruz.

Monex CEO’su : “Sektöre olan eğilim hala yeterli değil.”

2018 yılı boyunca özellikle Japonya’da kripto para piyasasının yaşadığı değişimler çoğu yatırımcıyı mağdur da etse firmalar hala bu sektörün önünün açık olduğunu düşünüyor. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Goldman Sachs, BBVA ve Barclays’ın yöneticileri ve trader’ları finans piyasasını bırakarak Japonya merkezli bitFlyer gibi kripto para borsalarında çalışmaya başladı.

Şirketlerin Blockchain teknolojisini araştırdıklarını belirten Matsumoto, sektöre olan eğilimin hala yeterli olmadığını söyledi. Monex’in CEO’su buna gerekçe olarak insanların sık sık fikir değiştirmesini gösterdi.

Altcoinss

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin