Monero'nun masaüstü uygulaması sürüm 1.0.0 RC'nin özellikleri
Monero'nun masaüstü uygulaması sürüm 1.0.0 RC'nin özellikleri

Monero’nun masaüstü uygulaması piyasaya sürülmeye hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero tarafından dün yapılan açıklamada, web sitesinin “MyMonero” adlı yeni JavaScript versiyonu duyuruldu. Monero, anonim ve sansüre dayanıklı bir işlem platformu oluşturmak için tasarlanan lider kripto para birimlerinden biri, yani üçüncü taraf müdahalesi yok.

Monero’nun masaüstü uygulaması sürüm 1.0.0 RC’nin özellikleri

Monero, 2,5 milyar dolarlık piyasa değeri ve 16,1 milyon dolarlık bir dolaşım kaynağı ile daha kolay bir madencilik işlemine olanak tanıyan özel madencilik ekipmanlarını kullanıyor.

Sürüm 1.0.0 RC’nin yeni özellikleri şunlar:

  • Electron 2.0.2 için masaüstü yükseltmeleri
  • Miktar tahmini görmek için maksimum kullanıcı arayüzü güncellendi
  • Öncelik: Düşük
  • “Monero” öneki olmadan düz adresleri destekleyen QR kodları
  • Sabit regresyon: Foxes yerine fox
  • Performans iyileştirmeleri: Yüzlerce çıktı içeren cüzdan ile uygulamaya başlarken kullanıcı arayüzü gecikmesini önler.
  • Diğer düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıldı.

Monero, Nisan ayında güncellemeler duyurmuştu

Monero Core ekibi üyeleri, XMR geliştiricisinin ekibi destekliyorsa Github’a geçişin işe yarayabileceğini duyurdu. Monero projesi, ekibin mevcut veri tabanlarına ve kodlarına katkıda bulunmak isteyen herkese destek verdiği, sorunsuz ve sürekli işlemlere izin veren merkezi olmayan bir platform.

Microsoft, GitHub ile güçlerini birleştirerek, milyonlarca geliştiricinin dünya genelinde yeni kodlayıcılara katkıda bulunabileceği, daha özgür, açık ve yenilikçi bir platform sağlamaya istekli. Nisan ayında Monero, Windows, Linux, Android ve macOS’ta çalışan açık kaynaklı bir ağ.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin