Huobi Amerika’da açılışa özel avantajlar sunacak
Huobi Amerika’da açılışa özel avantajlar sunacak

Dev kripto para borsası Huobi Amerika’da!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Huobi Amerika’da yeni bir kripto para ticaret alanı oluşturuyor. Bu platform San Francisco merkezli HBUS tarafından oluşturulacak.

Huobi Amerika’da açılışa özel avantajlar sunacak

HBUS ve Huobi arasındaki ilişki şu sözlerle açıklanıyor:

HBUS Huobi’nin bir kolu, alt şirketi veya bağlı birimi değil. HBUS aynı zamanda Huobi ABD veya benzeri bir adla da anılmayacak. HBUS Huobi’nin ABD’deki özel stratejik ortağı.

HBUS tarafından 5 Haziran gönderisinde, 10 Haziran’dan itibaren ön kayıt yapılacağı ve 10-14 Haziran arası ön kayıt yaptıran kullanıcılara bir aylık ücretsiz işlem hediye edileceği belirtiliyor. İnternet sitesinde açılış 15 Haziran olarak gözükse de HBUS daha önceden, olası aşırı talep durumunda bu tarihin ertelenebileceği duyurdu. Şirket anlık gelişmelerden haberdar olabilmeleri için kullanıcılara Telegram kanalını takip etmelerini öneriyor.

Huobi Amerika’nın San Francisco şehrinde şube açacak

Çin menşeili olan Huobi’nin San Francisco’da şube açma düşünceleri zaten vardı. Merkezi Singapur olan kurum özellikle yurt dışındaki piyasalarda varlık göstermek istiyor. Şirket Güney Kore’de faaliyete başlamanın yanı sıra, Londra’da da bir ofis açma planları olduğunu duyurdu. ABD hükumeti, kripto para borsası konusunda düzenleyici kurumlar vasıtasıyla sıkı standartlar oluşturuyor. Ancak HBUS, denetimlerin sorun olmayacağını, tüm çalışanlarının kara para aklama karşıtı (AML) ve müşterini tanı (KYC) prosedürleri konusunda eğitimli olduklarını belirtiyor.

Huobi’nin en büyük rakipleri Binance ve OKEx

Huobi’nin şu anda en büyük rakipleri önde gelen kripto para borsaları Binance ve OKEx’dir. Huobi, yatırım ürünlerini ve hizmetlerini aktif olarak çeşitlendirdi. Daha da iyisini yapmak için şirket, yeni bir halka açık Blockchain oluşturacağını duyurdu. Borsa, bu ayın başlarında kripto para bazlı bir ETF başlattı. Ayrıca en iyi 10 kripto para için platformunda Tether (USDT) çiftini de işleme açacağını belirtti. Bununla birlikte Huobi, geçtiğimiz günlerde Blockchain startupları için kurulmuş olan Çin-Güney Kore merkezli bir yatırım fonuyla (93 milyon dolar) ortaklık kurdu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin