Monero hard forku devreye soktu
Monero hard forku devreye soktu

Monero hard forku devreye soktu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero hard forku devreye soktu. Bu sabah gizlilik merkezli kripto para birimi Monero’nun hard forku (mecburi çatallama) devreye sokuldu. Ancak hard forkun başarısı hala belirsiz.

Monero topluluğu benimseme seviyelerini gözlemlemek için sosyal medyada bir araya geldi

Blox.minexmr.com’un verilerine göre, 1546000 (Cuma günü 08.20 UTC) numaralı blokta, kripto para biriminin yazılım güncellemesi canlı olarak yayınlandı. Yükseltmenin tartışmalı niteliğinden dolayı, Monero topluluğu benimseme seviyelerini gözlemlemek için sosyal medyada bir araya geldi.

Monero hard forku ASIC madenciliği donanımlarından korunmak için devreye soktu

Monero’da hard forklar sık ​​olsa da, mevcut yükseltme ağın ASIC madenciliği donanımlarından korunmasını amaçlayan yeni bir fikir birliği algoritması sunar. Geçen ay donanım tedarikçisi Bitmain tarafından duyurulan, Monero’nun ASIC’leri reddetmesi, eski ASIC uyumlu yazılımını korumak isteyen Monero Klasik ve Monero Orijinal de dahil olmak üzere birçok rakip kripto para biriminin oluşmasına neden oldu.

Monero topluluğu, kripto para biriminin işlem hızını gözlemliyor

Bu nedenle, Monero topluluğu, benimsenme düzeyini ölçmek amacıyla, kripto para biriminin işlem hızını gözlemliyor. Çıktı seviyelerindeki dalgalanmalar, Monero adına bazı kaygılara neden oldu. Ancak çekirdek geliştirici Hyc, yaptığı açıklamada, ağın genel karma oranının nasıl yerleştiğini görmek için birkaç saatlik bir sürenin olacağını belirtti.

Yeni güncelleme, Monero’nun gizlilik aracının sağlamlığını arttıracak

Buna rağmen, Monero meraklıları eski zinciri gözlemlemekte ve henüz geliştirmesi gereken madencilik havuzlarının listelerini topluyor. Yeni güncelleme, Monero’nun gizlilik aracının sağlamlığını arttırmak ve başka bir Monero rakibi olan MoneroV tarafından sunulan bir anonim kimliklendirme vektörüne karşı korunmak için sistemin halka boyutunu 5’ten 7’ye yükseltecek. Hyc konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Çoğumuz hala nefesimizi tutuyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin