Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero fiyatı, bu haberin yazıldığı sırada düşüş eğiliminin düşük trend çizgisinin hemen üzerinde gezinirken, XMR bir sıçrama bekliyor. AMBCrypto analistlerine göre başarılı bir sıçrama, gizlilik tokeninin fiyatını %18 artırabilir. Bununla birlikte trend çizgisinin ihlali XMR’yi %16 oranında düşürebilir. Bu nedenle, Monero bir yükseliş ya da kırılma durumunda görünüyor. Kaderi önümüzdeki birkaç gün içinde belirlenecek.

1 günlük Monero fiyat grafiği

Monero’nun 1 günlük grafiği incelendiğinde, XMR’nin neredeyse 3 aydır genişleyen bir takoz modelinde olduğu ve yakında çıkmasının beklendiği görülüyor. Bu kırılmanın hedefi, 110 ila 113 dolar arasındaki  kamanın alt kısmı olabilir. Bu, XMR’nin şu anda durduğu yerden %15-20 oranında düşmesi gerektiği anlamına geliyor.

Teknik göstergeler XMR için ne söylüyor?

Bitcoin’in altını çizdiği aşağı yönlü gidişat senaryosu göz önüne alındığında, BTC çökerse Monero’nun daha da düşmesi oldukça muhtemel. XMR zaten takozun sonunda ve kripto buraya pamuk ipliğiyle bağlı görünüyor. Fiyat için tek destek, uzun süreli EMA (mavi) gibi görünüyor. Bu EMA’nın altındaki günlük mumun kapanması, düşüş trendinin başlangıcına işaret edebilir.

Uzun vadeli EMA’nın altında bir kapanış, XMR’yi 161 dolara taşıyabilir. Bu senaryoyu destekleyen en önemli sebepler, sıfır çizgisinin altında olan ve hiçbir canlanma belirtisi göstermeyen MACD indikatörü.

Ek olarak, SuperTrend göstergesi 21 Ocak’ta düşüş senaryosunu destekleyen bir şey olan yeni bir satış sinyali ortaya çıkardı.

RSI göstergesi herhangi bir yükseliş sapması belirtisi göstermiyor ve fiyatın son düşüş trendini yansıtıyor. Bununla birlikte düşüş senaryosu göz önüne alındığında, RSI göstergesinin aşırı satım bölgesine gitmeden önce daha fazla yeri olduğu görülebiliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin