Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 28 Aralık 2020’de 35 dolar sınırını aştıktan sonra Binance Coin, 19 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47,23 doları kaydederek kritik destek çizgisinin üzerinde konsolidasyonunu sürdürdü. Takiben Binance Coin’in bir konsolidasyon dönemine bağlı kaldığı gözlemlenebiliyor.

4 saatlik Binance Coin fiyat grafiği

Şu anda Binance Coin ile ilgili izlenmesi gereken birkaç faktör var. Her şeyden önce, kripto varlığın, düşüşler sırasında muhtemelen yardımcı olacak tutarlı bir artan destek seviyesi var. İkincisi ise kısa vadede, BNB düşüş eğilimi taşıyan yükselen bir kanalı takip ediyor gibi görünüyor. Grafiklerde genel bir direnç görevi gören 50 Hareketli Ortalama ile, önümüzdeki 24-48 saat içinde 40 doların altına düşmesi muhtemel.

Değişen ticaret hacmi, fiyatın model içinde yükselmesiyle düşüş eğiliminin bir başka göstergesi. Piyasadaki trader’lar buna kısa pozisyon perspektifinden bakabilir, çünkü 38,5 dolarlık acil destek ileride test edilebilir.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Piyasa göstergeleri, RSI grafiklerde yavaşça düşerken kolektif bir düşüş eğilimi öngörüyor. Satış baskısı da daha fazla ivme kazanmaya başladı. Momentum konusunda, Awesome Osilatör, tarafsız bir eğilimi vurguluyor. Şu anda ivme radikal bir şekilde ayılara doğru kayıyor.

Son olarak, MACD ayrıca grafiklerde düşüş eğilimini tamamladı ve turuncu çizgi bu haberin yazıldığı sırada mavi çizginin üzerine geldi.

Binance Coin için, eğilim uzun vadede yükselişi işaret ediyor, ancak yakın vadede düzeltmeler olması muhtemel. Kripto varlık yükselen destek hattının üzerinde kalmalı, aksi takdirde ayılar daha fazla avantaj sağlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin