Monero cüzdanı dört yeni büyüleyici özelliği ile geliyor!
Monero cüzdanı dört yeni büyüleyici özelliği ile geliyor!

Monero cüzdanı dört yeni büyüleyici özelliği ile geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero (XMR), kripto para cüzdanına yeni özellikler ekledi. Monero cüzdanı bir ay önce çok sayıda ilgi çekici özellikle birlikte piyasaya sürüldü. Değişiklikler XMR kullanıcıları tarafından fark edildi ve beğenildi. Ancak Monero, cüzdanına yeni pek çok özellik ekledi.

Monero cüzdanı önemini ve eşsizliğini arttırıyor

Yeni güncellemelerle ilgili dört yeni büyüleyici özellik var. Bu hamleler Monero’nun kripto cüzdan organizasyonlarında önemini ve eşsizliğini sağlamak için yapıldı. Monero, lehçeyi öne çıkardı ve yönetimlerini şimdi 10 lehçede ortaya koyuyor. Bu, Monero cüzdanını uzun mesafe üzerinde daha fazla insanı hedeflemek ve daha fazla kişiye erişim sağlamak için güçlendirecek.

Monero senkronizasyonu üzerinde çalıştı. Bu, Monero cüzdanının kısa bir süre içinde bir dizüstü bilgisayar veya masaüstü bilgisayar ile indirilebileceği, tanıtılabileceği ve senkronize edilebileceği anlamına gelir. Monero, cüzdanın kurulumdan önce bile Blockchain ile senkronize edilmesini sağlamayı seçti. Monero cüzdanını güncelledi ve mütevazi özelliklerini geliştirdi ancak bazı kullanıcıların daha fazla beklentisi var.

Monero güvenlik cephesini bile geliştirdi

Monero güvenlik cephesini bile geliştirdi. Bir kripto cüzdanının özel anahtarlarının kapasitesi önemli bir iştir. Monero, “Soğuk Depo” adı verilen başka bir bileşen sunuyor. Avantajların çoğu (anahtarlar) bağlantısız bir soğuk stoklamaya konur. Takas sezonunda, müşterilerin güvenliğini sağlamak için teslimat gizlenecek. Bu hatlar boyunca, takas daha güvenli bir ölçekte olacak.

Monero aynı şekilde anında devre dışı bırakma imkanını da sunuyor. Bu, aygıtın ne zaman kaybolduğunu gösterir. Hiçbir bilginin güvencesiz veya erişilebilir kalmaması nedeniyle sorun çözülebilir. Yeni özellikler aynı zamanda çeşitli kaynaklardan birinin cüzdanına erişim sağlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin