Bytecoin (BCN) fiyatının yol haritası
Bytecoin (BCN) fiyatının yol haritası

İşte Bytecoin (BCN) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bytecoin (BCN) ekibi resmi bloglarında kripto para için güncellenmiş bir yol haritası yayınladı. Yol haritası 2018 yılı için kripto paranın planlarını detaylandırıyor. İşte Bytecoin fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler!

Bytecoin (BCN) fiyatının yol haritası

Yol haritasının gelişim kotası, bir sonraki olayı 17 Ağustos’ta halka açık bir testnet sürümü olarak niteliyor. Bundan sonraki olay, 31 Ağustos’ta Blockchain’in mutabakatındaki değişiklikleri uygulamak için planlanmış bir hard fork. Ekip sistemi “güçlendirmek” için zamana ihtiyaç duyduğundan, bu yılın başlarında geri çekildi. Bytecoin ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Son başvuru tarihlerinin yerine getirilmesinin önemini biliyoruz. Ancak ağımızın ve inancımızın bütünlüğünü korumanın önemi bizim en büyük önceliğimiz.

Kamu test ağı, kullanıcılara, yatırımcılara ve şirketlere kodun test edilmesi ve hard forkta uygulanan özelliklerin tam olarak benimsenmesinden önce kullanılmasına izin verecek. Hard fork ile ilgili daha fazla ayrıntı sonraki bir tarihte açıklanacak. Gündemin pazarlama bölümünde, ilk çeyrekte pazarlama için ilk önce Asya pazarı hedefleniyor. Daha sonra pazarlamanın ikinci çeyrekte Orta Doğu pazarına genişletilmesi, ardından da üçüncü çeyrekte bunu Afrika pazarının izlemesi bekleniyor.

Bytecoin’in yol haritası, yeni borsalarda listlenme ve ortaklık anlaşmalarını da içeriyor

Pazarlama gündemi, sürekli olarak yeni borsalarda listelenme ve ortaklık anlaşmalarını da içeriyor. Ödeme eklentisi işlemcisinin duyurulma tarihi henüz açıklanmadı. 6. yıl dönümü “doğum günü sürprizi” 4 Temmuz’da açıklandı. Blog yazısı, topluluğa şunları söyleyerek bir bildiri ile sona eriyor:

Bu yeni tarihlerin Bytecoin topluluğunun onayı ile karşılanacağını umuyoruz. Ayrıca, dev ekibimiz halka arz edilen yol haritasının yeni tarihlerini almak için çalıştıkları için kullanıcılarımıza sabırsızlıklarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin