Monero artık Afrika pazarı için mevcut!
Monero artık Afrika pazarı için mevcut!

Monero artık Afrika pazarında işlem görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en önemli ve ünlü sanal para birimlerinden biri olan Monero (XMR), Afrikalı bireyler ve yatırımcılar için de artık ticareti yapılabilir hale geldi. 26 Nisan’da iceCUBED-X (ICE 3)’de platformuna Monero’nun eklenmesine karar verdi. Sunulan ticaret çiftleri XMR/ZAR ve XMR/BTC olacak. Bu durumda Monero artık Afrika pazarında işlem görecek.

Monero artık Afrika pazarı için mevcut!

Nijerya ve Güney Afrika’daki en önemli ticaret platformlarından biri olan Ice Cubed Borsası, kripto pazarındaki en önemli “gizlilik” odaklı kripto para birimlerinden biri olan Monero’ya destek vermeye karar verdi. Şirket ayrıca Birleşik Krallık (İngiltere)’ta faaliyet göstermekte.  Konuya yönelik Borsa yetkilileri şu açıklamayı yaptı:

Monero ticaret piyasaları artık ICE3 X kripto döviz kuru platformunda yaşıyor. ICE 3 X, Afrika’da XMR/ZAR ile XMR/BTC pazarlarını sunan Monero tokenini listeleyen ilk ve tek kripto döviz kurudur.

İceCUBED-X platformu yedi farklı kripto paranın ticaretini sunuyor

Şu anda, iceCUBED-X platformu yedi farklı kripto paranın ticaretini sunuyor. Piyasa 27 Nisan’da işlem görmeye başladı ve XMR/ZAR çifti Mayıs ayında işleme açılacak. Aynı zamanda, 31 Mayıs kadar XMR/BTC çiftinde piyasada hiçbir işlem ücreti olmayacak. Bu yatırımcılar için iyi bir haber. ICEX’ün CEO’su Gateth Grobler bu yeni kararı şöyle yorumladı:

Şu anda Monero’nun borsa için en uygun unsur olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Bitcoin’den temelden farklı. Gerçek bir dünya kullanım durumu var ve bir şekilde Bitcoin’in yaratıldığı orijinal fikir için daha doğru kalmayı başardı. Kullanıcılarımızın ihtiyaçları ile güvenli bir ticaret ortamı arasındaki denge sürekli gelişiyor ve XMR’nin eklenmesi bir süredir yol haritamızda.

Bu, Güney Afrika sanal para birimi topluluğu için iyi bir haber

Bu, Güney Afrika sanal para birimi topluluğu için iyi bir haber. Bu yıl yaşadığımız ayı piyasasında kripto pazarlarında en aktif olanlardan biriydi. Aynı zamanda Monero’nun en bilinen çekirdek geliştiricilerinden biri olan Riccardo Spagni, Güney Afrika’da bulunuyor. Bu yeni ekleme, Afrikalıların ünlü mahremiyet adaklı kripto para Monero ile ilk teması kurmasını sağlayacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Usethebitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin