bitcoin belgeseli

Bitcoin belgeseli izlemek ister miydiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son yılların en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi olan Bitcoin belgeseli ile de adından söz ettiriyor. Çoğu insanın takip ettiği ama birçoğunun da henüz yeni yeni öğrenmeye başladığı Bitcoin, çekilen birçok belgeselle insanlara anlatılıyor. Kripto para birimlerinin revaçta olduğu bu günlerde birbirinden kaliteli ve eğlenceli bu belgeselleri izleyerek sektöre dair ipuçlarını da elde etmenizin imkanı bulunuyor.

Peki hangi belgeselleri izleyelim?

Life on Bitcoin

2014 yılında çekilen bu belgesel film, henüz yeni evlenen Austin ve Beccy Craig çiftinin Bitcoin’le tanışma maceralarını anlatıyor. Life on Bitcoin, Craig çiftinin 100 gün boyunca sadece Bitcoin kullanarak verdikleri yaşam mücadelesini anlatıyor. Filmin IMDB puanı ise 8.4.

The Bitcoin Doco

Kısa bir film şeklinde olan bu belgesel, Bitcoin’in çıkışını ve gelişimini bilmeyen ve merak edenler için özetliyor.

Bitcoin in Uganda

Bitcoin’deki düşük işlem ücretlerinin, uluslararası para transferine getireceği avantajları konu alarak çekilen filmde, Amerika’da öğrenim görmek için ailesinden para bekleyen Ugandalı bir öğrencinin hikayesi anlatılıyor. Bu kısa belgesel aracılığı ile Bitcoin’deki transfer ücretlerinin ne kadar avantajlı olabildiğini de anlayacaksınız.

Netflix de Bitcoin belgeseli yayınlıyor

Banking on Bitcoin

Meraklıları ve uzmanları ile yapılan röportajların yer aldığı bu belgeselde Bitcoin’in kökeni, geleceği ve işlemesini sağlayan teknoloji ele alınıyor.

Bitcon: The End of Money as We Know It

Kickstarter’da bağıl toplanarak hazırlanan bu belgesel, Bitcoin’in gelecekteki para sistemine nasıl değişiklikler getireceğini anlatıyor.

The Rise and Rise of Bitcoin

Dijital para birimi Bitcoin ile büyülenen bir bilgisayar programcısı ve Bitcoin topluluğuna yaptığı katkıyla, bu şaşırtıcı yeni teknolojinin yaklaşmakta olan küresel etkisi bu belgesel ile anlatılıyor.

Deep Web: The Untold Story of Bitcoin and Silk Road

Bitcoin belgeseli dendiği zaman akla ilk gelenlerden birisi olan Deep Web: The Untold Story of Bitcoin and Silk Road, Keanu Reeves tarafından seslendiriliyor. Yeni bir internetin yükselişini araştıran bu belgeselde, kendinizi merkezi olmayan, şifrelenmiş, tehlikeli ve yasanın ötesinde bir şeyin içinde bulacaksınız.

Tüm bu belgesellere mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin