Dash “merkezsiz bulut kripto parasına” dönüşüyor: Bunun anlamı ne?
Dash “merkezsiz bulut kripto parasına” dönüşüyor: Bunun anlamı ne?

Artık Dash (DASH) tokeni 400 Avusturya postanesinden satın alınabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash (DASH) tokeni dünyanın en kullanıcı dostu Blockchain’i üzerinde ölçeklenebilir bir kripto para birimini olmayı hedefliyor. Ağ özellikleri anında onaylanmış ve çift harcamaya dayanıklı bir modeli içeriyor. Dash’ın, kendi kendini yöneten örgütsel yapısı, Dash’ı bir DAO (merkezi olmayan özerk organizasyon) yapıyor.

Dash (DASH) tokeni artık Bitpanda platformunda!

Onaylanan teklifler, yeni oluşturulan Dash’ın %10’unu alan madencilik ile finanse ediliyor; %45’i madencilere ve %45’i ana düğümlere tahsis ediliyor. Bir ana düğümü çalıştırmak, 1.000 Dash’ın sahipliğini gerektiriyor. Dashpay konuya yönelik Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Şimdi Dash’ı Bitpanda sayesinde Avusturya’da 400 postaneden satın alabilirsiniz.

Bu tweet, Dash’ın işlem yapmak için artık Bitpanda’da mevcut olduğunu belirten bir açıklama niteliğinde. Dash şimdi 400’den fazla posta şubesinden satın alınabilecek ve Avusturya genelinde yaklaşık 1.300 post iş ortağına sahip olacak. Saniyeler içinde Dash, çevrimiçi olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Ripple, Dash, Komodo ve Bitcoin Cash’e dönüştürülebilir.

Bitpanda Komodo  ve IOTA tokenlerini de listeledi

Bitpanda, Avusturya merkezli bir kripto para borsası platformu. 2014 yılında kuruldu ve daha önce Coinmal kripto para birimli cüzdan ve takas platformu olarak biliniyordu. Bitpanda.com tam otomatik bir platform. Ödeme onaylandıktan sonra, Bitcoin ve diğer kripto paralar alıcılara otomatik olarak gönderilir.

Kripto para birimi yatırımcılarının popüler talebi nedeniyle, kripto para borsası Bitpanda yakın zamanda platformuna Komodo (KMD) ve IOTA (MIOTA) tokenlerini eklediğini duyurdu. Kripto paralar sırasıyla 12 ve 14 Haziran’da borsada listelendi. Bitpanda, IOTA ve KMD’den başka platformunda; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash ve Dash gibi kripto paraları da destekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin