Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi!
Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi!

Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi! Monaco öncü ödemeler ve kripto para birimi platformu, MCO tokeninin bugün, Güney Kore’nin önde gelen kripto para birimi borsası Bithumb’da listeleneceğini duyurdu. Monaco her cüzdanda yer alan kripto para birimi olma vizyonunu bu şekilde yerine getiriyor.

Bithumb haberinden sonra Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi

MCO tokeninin kripto para birimi borsası Bithumb’da listeleneceği haberi duyurulduktan sonra MCO, 8,71 dolar seviyelerinden 20 dolar seviyelerine fırladı. Haberin yayınlandığı tarih itibariyle MCO, 18 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Monaco’nun kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek konuya yönelik şunları söyledi:

Bu gibi yerel ortaklıklar, MCO tokeninin küresel olarak erişilebilir hale gelmesi için stratejik planımızın önemli bir parçası. Güney Kore, kripto para için en önemli pazarlardan biri. Bithumb’un desteğiyle, “her cüzdanda yer alan kripto para olma” vizyonumuzu yerine getirmek için Monaco’nun ölçeğini ve erişimini genişletmek istiyoruz.

Güney Kore pazarına bağlılığını kanıtlamak için, Monaco yakın zamanda Kore dili içeriğini web sitesine (www.mona.co/kr ) ekledi ve topluluğa katılmak için bir dizi Kore sosyal medya kanalı başlattı.

Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi!
Monaco (MCO) yüzde 150 oranında artış gösterdi!

Monaco hakkında bilgiler

Her cüzdanda yer alan kripto para vizyonuna sahip Monaco Technology GmbH, öncü ödemeler ve bir kripto para birimi platformudur. Monaco Visa kartı ve mobil uygulaması, kullanıcıların mükemmel bankalararası döviz kurlarında, Bitcoin ve Eter gibi kripto paraları satın almalarını, takas etmelerini ve harcamalarını sağlar.

Haziran 2016’da kurulan Monaco, bugüne kadarki en başarılı token satış etkinliklerinden biri ile 26,7 milyon dolar topladı. Şirket merkezi, Hong Kong ve Singapur ofisleri ile İsviçre’de yer almakta. Monaco Visa kartları iOS ve Android kullanıcıları için indirilebilen Monaco uygulamasıyla kullanılabilir.

Bithumb hakkında bilgiler

Ocak 2014’teki hizmet başlangıcından bu yana, dünyanın en büyük ilk 10 kripto para birimi borsalarından biri olan Bithumb, günlük işlem hacminde önemli bir büyüme kaydetti ve şu an birinci sırada yer alıyor. Bithumb, Bitcoin, Ether ve diğer çeşitli kripto para birimlerinin ticaretini sağlayan bir finansal platformdur. Ayrıca faaliyet alanını ödeme hizmetleri ve uluslararası para transfer hizmetleri olarak genişletmekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointrends

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin