20 Nisan Ripple analizi: XRP gözünü 20 sente dikti, başarılı olabilecek mi?
20 Nisan Ripple analizi: XRP gözünü 20 sente dikti, başarılı olabilecek mi?

19 Nisan Ripple teknik analizi : XRP/USD yükselişe göz kırpıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Nisan Ripple teknik analizi incelendiğinde, Ripple fiyatında ABD Doları karşısında 0.65 dolar seviyesinin üzerinde bir artış görüldü. Sonuç olarak, 0.6500 $ ‘dan başlayan yukarı yönlü bir hareketin başladığı gözlemleniyor. Fiyat, bu seviyeden sonra daha yüksek bir işlem görerek, sırasıyla 0,66 dolar ve $ 0.68 dolar direnç seviyelerinin kolaylıkla üzerine çıktı. Bu da Ripple’ın boğa piyasasına girerek, daha yüksek kazançlar elde etme potansiyelini arttırdı. Daha da önemlisi, bu haftanın 0,6800 dolarlık direnç ile oluşan üçgen formasyonu, XRP / USD paritesinin saatlik tablosunda kırılmış oldu.

XRP/USD çifti, 0.7000 dolarlık direncin de üzerine çıkmayı başararak yoluna devam ediyor.  0.7300 $ seviyesinin üzerinde işlem gören ve yeni gün içi en yüksek fiyat 0,7380 dolardan oluştu. Yazımızın yayına hazırlandığı dakikalarda, bir düzeltmeye maruz kaldığını gördüğümüz fiyat ortalama 0.7110 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Tüm bu yeni gelişmelerin ışığında, kurun saatlik grafikte son 24 saat içerisinde dip yaptığı seviyeden, tepe noktasında kadar fibo düzeltmeleri çekildiğinde, ilk destek noktasının, son dalganın% 23.6 Fib geri alma seviyesi olan 0,7150 dolarda oluştuğunu görüyoruz. XRP/USD kuru ise şu an bu desteğin altında fiyatlanıyor.

Bununla birlikte, 0.7000 $ ‘lık kırılan direnç ise büyük olasılıkla güçlü bir destek olarak hareket edecek. Ayrıca, son dalganın yüzde 50 Fib geri alma seviyesi ne göre d 0.6870 $ seviyesi de güçlü bir destek noktası olarak durmaktadır. Özetlemek gerekirse Ripple’ın dolar karşısında, 0,7000 seviyesi ana destek noktasını oluştururken, 0,7350 seviyesi ana direnç noktasını oluşturmaktadır.

kaynak: tradingview

19 Nisan Ripple teknik analizi İndikatör göstergeleri

Grafiğe baktığımızda, 0,6330 dolarda dip yaptıktan sonra belirgin bir artış yaşandığını görüyoruz. Fiyat yükselmeye devam etmeden önce kısa vadede 0.7000 $ ya da 0.6900 $ ‘a yönelik küçük bir aşağı yönlü düzeltme söz konusu olabilir. Yukarı yönlü hareketlerde 0,7350 doların üzerindeki fiyat, 0.7500 dolar seviyesini test edebilir.

Ripple ile ilgili günlük teknik indikatörlerin toplamına baktığımızda, oluşan AL/Sat sinyalleri şu şekilde gözüküyor:

19 nisan Ripple teknik analizi
kaynak: tradingview

newsbtc

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin