Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu
Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu

Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex‘in kripto parası LEO son birkaç aydır tartışmalı bir konu oldu. Bir balina, olası bir satış için altcoin mevduatını Bitfinex’e taşıdı ve fiyat sert düştü.

Borsa destekli altcoin LEO sert düştü

Bilinmeyen bir cüzdan, uzmanlara göre muhtemel bir satış beklentisiyle kısa süre önce 1,2 milyon dolar değerinde LEO tokenini Bitfinex’e taşıdı. LEO tokeni en çok satan IEO’lardan biriydi.Bununla birlikte, borsanın IEO’yu yalnızca kendi Tether rezervlerinden (USDT) aldığı yaklaşık 850 milyon dolar tutarındaki “krediyi”  karşılamak için tuttuğuna inanmak için haklı nedenler var.  Benzer nedenden dolayı Bitfinex ve Tether, daha önce bildirildiği üzere New York Başsavcısı tarafından ileri sürülen ciddi bir davaya dahil oldular. Savcılık Bitfinex‘i, kayıp fonlarını USDT ile gizlemekle suçluyor. Bu çelişkiler göz önüne alındığında, LEO’nun 1 milyar dolarlık bir piyasa değerini sürdürmesi şaşırtıcı.

LEO Token Bitfinex

Popüler altcoin, Haziran ayındaki zirve noktasından bu yana önemli ölçüde azaldı. O zaman kripto para neredeyse 2 dolardan işlem görüyordu, ancak o zamandan beri şu anki 0,95 dolarlık fiyat işaretine indi. Bitfinex’i tokeni şu anda pazar büyüklüğüne göre en büyük 13. kripto para birimidir. LEO tokenlerindeki 1,2 milyon dolarlık hamle, bir başka balinanın 5,5 milyon dolarlık tokeni Bitfinex’e taşınmasından birkaç gün sonra geldi. Gönderen cüzdanlar tanımlanmadıkça, bunların koordineli hareketler olup olmadığını söylemek şu anda imkansız. Bununla birlikte, arka planda büyük bir satışın olabileceğini gösterebilecek bazı izler var gibi görünüyor.

Beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin