Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Ethereum ve Ripple fiyatı nereye gidiyor? Hangisi bir ralli ya da çöküş yolunda? İşte popüler bir kripto para analistinin bu soruya cevabı…

Top 10 coins by Coinstats

Denys Serhiichuk: “Bitcoin .700 dolarlık anahtar seviyeye ulaşacak.”

Popüler haber sitesi U.today’in analisti Denys Serhiichuk’a göre kanalın üst kısmında bir miktar Bitcoin birikdi ve iniş üçgeni oluştu, bu da daha fazla düşüşe neden oldu. Analiste göre BTC’nin fiyatı, alıcı bulunmadığı ve aşırı satım alanından çıkan RSI göstergesinin olmadığı doğrulanan düşüşünü sürdürmek üzere. Bu durumda analiste göre, fiyat yakında 7.700 dolarlık anahtar seviyeye ulaşacak. Bu olduğu zaman analiste göre, önde gelen kripto en yakın direnç için 8.000 dolara bir sıçrama gösterebilir. Bu analiste göre, satıcıların da satış hacminin azalan miktarına bağlı olarak buhar tükendiğini doğrular.

BTC/USD chart by TradingView

Popüler analist: Ethereum’un fiyat artışını etkileyebilecek hiçbir teknik neden bulunmuyor.”

Analistin son Ethereum fiyat tahmini, kripto para aşağı yönlü hareketini sürdürdüğü için gerçekleşiyor. Ticaret hacmi geçen haftaya göre önemli ölçüde azaldı. Grafiğe göre, ETH alıcıların zayıflığını gösteren hareketli ortalama EMA55’in direncinin üstesinden gelemedi. Kısa vadeli fiyat tahmininde analiste göre %50 Fibo (151,72 dolar) destek alanına geri dönüş beklenebilir. Analiste göre hem MACD hem de RSI, yukarıda belirtilen seviyelere olası düşüşü gösteriyor. Şu anda analiste göre, lider altcoin’in fiyat artışını etkileyebilecek hiçbir temel teknik neden bulunmuyor.

ETH/USD 6-hour chart

Denys Serhiichuk: “Ripple yükseliyor ama geri çekilecek.”

Bugün en iyi kazanan XRP, yüzde 9’a yakın arttı. Analiste göre 24 Eylül’den bu yana, kripto para yükseliş eğiliminde bulunuyor ve ardından nispeten yüksek işlem hacmi var. Daha ilginç olan analiste göre, XRP’nin fiyatı diğer üst kripto paraların durgunluğuna karşı yükseliyor. 4H grafiğinde XRP, 0,2710 dolar seviyesindeki direncini hemen hemen etkiledi. Ancak analiste göre, aşırı alım RSI göstergesi nedeniyle bir sonraki artışın gerçekleşmesi pek olası değil. Analiste göre trader’lar XRP’yi önümüzdeki günlerde destek alanında 0,25 dolar olarak beklemeli.

XRP/USD chart by TradingView

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin