Sam Karagiozis

15 yaşında okulu bırakıp milyoner olan Sam Karagiozis ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

McDonald’s’ta çalışmak için 15 yaşında okulu bırakan Avusturyalı Sam Karagiozis, şimdi bir Bitcoin milyoneri. Yıllar önce düşük rakamlarla Bitcoin satın alarak daha sonra milyonlarca dolar servete ulaşan Karagiozis, şimdi de ünlü tenisçi Nick Kyrgios ile ortaklık kurdu.  Avustralya’nın önde gelen Bitcoin milyonerlerinden Karagiozis,  fiyatın yükselmesinden önce kripto para birimlerine yatırım yapmak için sadece birkaç hafta kaldığını iddia ediyor.

Sam Karagiozis kimdir?

Sam Karagiozis 15 yaşındayken McDonald’s’ta tam zamanlı çalışmak için okulu terk etti. Daha sonra mülk satışı, yiyecek ve Bitcoin ticaretine atıldıktan sonra yaklaşık 15 milyon dolarlık bir servet elde etti. Bununla da sınırlı kalmayan milyoner, ünlü tenis yıldızı Avustralyalı Nick Kyrgios ile ortaklık kurarak, ona da yüklü miktarda Bitcoin sattı. Milyoner şimdilerde Auscoin ismini verdiği kenti kripto para birimine odaklanmış bir halde. Girişimci, aynı zamanda Avustralya’nın birçok bölgesine kripto para birimleri için ATM’ler kurmaya devam ediyor. Karagiozis, servetinin tamamına yakını kripto para birimlerine yatırıldığını söyledi ve bu alana yatırım yapmak isteyenlere ise bir tavsiyede bulundu.

Bunu bir an önce yapın!

Karagiozis, Bitcoin’in fiyatlarının düşmesinden ötürü endişeli olmadığını ifade etti. Karagiozis şu ifadeleri kullandı:

Bu yılın ilk çeyreği insanların Bitcoin satın almaları için son fırsat olacak. İki hafta önce yatırım yapan insanlar biraz stresli olabilirler, ancak olmamalılar çünkü Bitcoin’in biraz düşüşe geçmesi yeni bir şey değil. Ben Bitcoin’in 2018 sonuna kadar yükseleceğini  ve 3-5 yıl içinde daha da artış göstereceğini tahmin ediyorum … aklımda hiç şüphe yok.

Karagiozis, son olarak şu ifadeleri kullandı:

İşim çok basit, bana 10 bin doları gönderdin ve ben de Bitcoin’e yönlendirdim.  Artık ATM’lerde de aynı şeyi yapabiliyoruz. Parayı yatırdıktan sonra biraz dolandım ve öğleden sonra 18 bin dolar kazandım. Şimdi ise bir jetski almaya gideceğim. Bunu bir bankada yapamazsınız.

Mali kazanımlarından gurur duyan Karagiozis, başarısının en iyi bölümlerinden birinin Nick Kyrgios ve kardeşi Christos ile ortaklık kurması olduğunu söyledi. Milyoner; Avustralya Açık boyunca tenis yıldızlarının ailesi ile beraber oturarak, onlarla fotoğraf verdi.

Daily Mail

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin