Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini
Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini

Milyarder yatırımcıdan dev Bitcoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mike Novogratz şu anki yükseliş trendinin sadece 20.000 doları vuracak olan boğa gösterisinin başlangıcı olduğuna inanıyor. Roubini ise Bitcoin’in hala “bütün baloncukların ve çöküşlerin anası ve babası” olduğunu söylüyor.

Mike Novogratz: “Bitcoin enkazdan kurtuldu artık yükseliş zamanı.”

Galaxy Digital kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Las Vegas’ta düzenlenen son SALT Konferansı’nda CNN Business ile konuşurken, Bitcoin’in toparlanmaya daha yeni başladığı belirtti. Mike Novogratz, bunun sadece bir başlangıç ​​olduğunu ve kripto topluluğunun, değerini üçe katlamak ve 2021 yılına kadar 20.000 dolar seviyesine çıkmak için önde gelen dijital varlığı dört gözle bekleyebileceğini ekledi. Mike Novogratz, Bitcoin’in 3.000 dolara yakın bir seviyeye düştüğünde zaten dibe vurduğuna inanıyor. 

Ayrıca analist, ayı piyasasında bile güçlü duran Bitcoin’in ana akım benimsenme dalgasını sürdürme potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Milyarder yatırımcı, kripto para birimi borsalarının, güvenliğini arttırmak için kendi kendini düzenlemeye odaklanmasını ve Bitcoin’e yatırımcının güvenini teşvik etmesinin biraz zaman alacağını ama gerçekleşeceğini belirtti. Novogratz Bitcoin’de yükselişe devam etse de New York Üniversitesi profesörü Nouriel gibi diğer uzmanlar Bitcoin’in hala “bütün baloncukların ve çöküşlerin anası ve babası” olduğunu söylüyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin