Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”
Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”

Facebook’un kripto parası için tarih belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook şu anda PayPal personeli de dahil olmak üzere Blockchain uzmanları istihdam ediyor. Facebook kripto para birimlerine ısınıyor gibi görünüyor. Kriptoyla ilgili reklamları yasaklayan kuralları kaldırıyor ve FB Coin’in başlatılması için tarih veriyor.

Facebook’un 2019’un 3. çeyreğinde kendi kripto parasını duyurabilir

Söylentilere göre, Facebook kendi kripto varlığını başlatmak için hazırlanıyor. Bloomberg tarafından hazırlanan bir rapora göre, sosyal medya devi PayPal personeli de dahil olmak üzere Blockchain uzmanlarını istihdam ediyor. Facebook için kripto planı bir yıldan beri var ancak şirket henüz kripto para birimi endüstrisi ile olan ilişkisini resmen onaylamadı. Raporda, Facebook’un 2019’nın 3. çeyreğinde stablecoin çıkarabileceği belirtiliyor. Facebook’un son 12 ay boyunca işe aldığı ekipler PayPal gibi önde gelen ödeme platformlarından geliyor.

Kripto Para Haber tarafından daha önce bildirildiği üzere, Facebook Ocak 2018’den bu yana yasaklanan kripto para birimi ile ilgili reklamlar konusundaki kurallarını kaldırdı. Reklamverenlerin, web sitesinde reklam yayınlamak için önceden onaylanmaları gerekmeyecek. Ancak, ICO ile ilgili reklamlara, politikadaki değişikliğe rağmen izin verilmeyecek. Yasağı kaldırarak Facebook’un kendi kripto varlığı için lansmanı da yaklaştığı için dijital varlıklara ısınmakta olduğu yorumunda bulunuluyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin