Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor
Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor

Milyarder yatırımcı Tim Draper: “Bitcoin, politik paraları ortadan kaldırabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in istikrarı, kripto boğalarının inandığı fiyat seviyelerinde gerçekten de çok daha olumlu. Bu stabil seviyelere göre, Bitcoin yeni zirvelere geri sıçrayabilir. Bitcoin’in şu anki fiyat eğilimi, Bitcoin’in 2022 yılına kadar 250.000 dolara ulaşmasını öngören milyarder yatırımcı Tim Draper’ı bile geride bırakıyor. Tim Draper,  Bitcoin’e ve onun arkasındaki teknolojiye olan inancını son yaptığı açıklamalar ile yeni bir seviyeye taşıyor.

Tim Draper, Bitcoin’in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor

Los Angeles’taki Crypto Invest Summit’e katılan girişimci Draper, dünyayı radikal bir şekilde değiştirecek bir şeyin zirvesinde olduğumuzu söyledi. Ayrıca Draper, Bitcoin’in 2022 yılında çeyrek milyon dolara ulaşmak için hala güçlü olduğuna inanıyor. Bitcoin’e olan inancından dolayı büyük ölçüde tahminine bağlı kaldığını da ekliyor. Draper, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu an, 86 trilyon dolar politik para var. Buna ‘fiat‘ parası diyorlar, ama bunlar politik para birimleri. Ben bu para biriminin küresel, merkezsiz, sürtünmesiz daha iyi bir para birimi tarafından yavaş yavaş ortadan kaldırılacağına inanıyorum. Bu kesinlikle daha iyi para. Bence Bitcoin bu özellikleriyle öne çıkıyor.

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılına kadar 250.000 dolar olacak!”
Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılına kadar 250.000 dolar olacak!”

“Kripto paralar, fiat paraların değerini tüketmekten daha fazlasını yapabilir.”

‘a göre, kripto para ve Blockchain teknolojisinin geleneksel para biriminin değerini tüketmekten daha fazlasını yapma potansiyeli var. Ayrıca, kripto paraların dünyanın dört bir yanındaki hükumetlerin çalışma ve iş yapma şeklini değiştirmek için bir dönüşüm fırsatı sunduğuna inanıyor. Draper, konuya yönelik açıklamlarına şunları ekliyor:

Bu teknolojinin hükumetleri devasa bir şekilde dönüştürülebileceğini düşünüyorum. Tüm bu teknolojileri bir araya getiriyorsunuz. Küresel ve merkezi olmayan bir tokeniniz var. Token şimdi Blockchain denen mükemmel bir deftere çıktı, böylece muhasebe zaten yapıldı. Çünkü bu özel muhasebe gerektirmez.

Boğalar, Bitcoin’e olan inancını asla kaybetmedi

Draper, konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Ve daha sonra akıllı sözleşmeler inşa edebilirsiniz, böylece tüm bu sözleşmeler bulutta inşa edilir, böylece bir sözleşmede olması gereken her şey olur. Daha sonra tüm bu büyük verilere sahipsiniz. Bu verileri alma, ona yapay zeka ekleme ve karar verme yeteneğine sahipsiniz. Bir bürokratın ne yaptığını düşün. Bütün bürokratı yapay zeka, akıllı bir sözleşme ve Blockchain ile değiştirebilirsiniz.

Boğalar, Bitcoin geçtiğimiz yıla damgasını vurduğu 200.00 ABD dolarından 6.500 ABD doları seviyesine kadar gerilemesine rağmen, Bitcoin’e olan inancını asla kaybetmedi.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin