Ünlü yatırımcı çarpıcı Bitcoin tahminini yineledi! Hedef 250 bin dolar
Bitcoin (BTC) Fiyatı 36 Ayda yüzde 3,400 yükselir mi? CNBC analistleri değerlendirdi

Milyarder yatırımcı Tim Draper: “Bitcoin fiyatı 25 katına çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü risk sermayedarı Tim Draper, Bitcoin fiyatı konusunda çarpıcı tahminler yapmaya devam ediyor. Draper bu kez lider kripto paranın 2023’ün ilk çeyreğinde konsolidasyona rağmen 250 bin dolara ulaşacağını söyledi.

Tahminini iki katına çıkardı

9 Ağustos’ta Yahoo Finance’e bir röportaj veren ünlü yatırımcı Tim Draper, Bitcoin hakkında son derece olumlu tahminlerde bulundu. Draper, Bitcoin fiyat tahminini 2 katına çıkardı ve 2023’te 250 bin doları göreceğini ifade etti.

Bitcoin’in bu süreçte pek çok rakibi olabileceğini düşünmüştüm ancak insanlar Bitcoin’e her geçen gün daha yüksek eğilim gösteriyor.

Bitcoin fiyatı Çin önderliğinde yükselebilir

Bitcoin fiyatı konusunda yaptığı tahminlerle sık sık gündeme gelen Draper, kehanetleri konusunda iddialı olduğunu, dört yıl içinde hepsinin gerçeğe dönüşeceğini söyledi.

2022 veya 2023’ün ilk yarısında Bitcoin fiyatı 250 bin dolar olacak.

Analistlere göre Draper’ın bahsettiği konsolidasyon, bu hafta Çin’deki istikrarsızlıktan kaynaklanan olumsuz havanın bir sonucu.

Çin’deki son gelişmeleri aktardığımız haberimize ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Blockchain yöneticisi: “Çin, Bitcoin’in güvenli liman olmasına yardımcı oluyor”

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin