Milyarder yatırımcı Tim Draper, Bitcoin (BTC) hakkında konuştu.
Milyarder yatırımcı Tim Draper, Bitcoin (BTC) hakkında konuştu.

Milyarder yatırımcı Bitcoin (BTC) hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fox Business’a verdiği yeni bir röportajda Tim Draper, zamanın değiştiğini ve “babanızın veya büyükbabanızın” takip ettiği yatırım ve tasarruf stratejilerinin modası geçmiş ve güvenilmez olduğunu söyledi. Draper’a göre, para biriktirme süreci yaşlı nesiller için yavaş ilerleyen bir süreçti ancak bu dönem sona erdi, sırada Bitcoin egemenliği var.

Y kuşağı için işler pek yolunda değil. Mevcut maaşlarla geçinmeleri imkansız. Gerçekten zor bir zaman.

“Bitcoin ile merkezsizleşin.”

Draper, kripto para birimlerinin geleceği olduğunu söylüyor. Ve Bitcoin’e yatırım yapmak son derece değişken ve riskli olsa da, bir bankaya ihtiyaç duymadan değeri taşıma yeteneğinin devrimci olacağına inanıyor.

Gelecekte neler olacağını düşünün. Artık her şey küresel olacak. Coğrafi sınırlara bağlı olmayacak. Açık olacak ve hepimiz bu muhteşem dünyanın bir parçası olacağız. Bence y kuşağı mensupları Bitcoin’e gitmeli, merkezsizleşmeli.

Tim Draper üç yıl içinde Bitcoin’in 250 bin dolara yükseleceğini düşürüyor

Draper; Skype, Twitch ve SpaceX’tin ilk yatırımcılarından ve Tesla’daki ilk kurumsal yatırımcı olarak biliniyor.

2014 yılında Draper, Bitcoin’in (BTC) üç yıl içinde 10.000 dolardan işlem yapacağını tahmin etmişti. En iyi kripto para birimi Kasım 2017’de bu seviyenin üzerine çıktı. Ünlü risk sermayedarı Bitcoin’in 2023’e kadar 250.000 dolara yükseleceğini düşünüyor.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin