Ünlü analist: “XRP fiyatı uçuşa geçmek üzere!”
Ünlü analist: “XRP fiyatı uçuşa geçmek üzere!”

Ripple kötü bir yıl geçirmesine rağmen yeni bir rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli Blockchain şirketi Ripple Labs, 2019 yılında diğer Blockchain şirketlerine kıyasla en yüksek finansmanı sağladı. CB Insights’ın son raporu, Ripple’ın geçen yıl C Serisi’nde 200 milyon dolar topladığını gösteriyor.

Listede Ripple’ı takip eden şirketler arasında Figure Technologies, Digital Asset ve PeerNova var. Bununla birlikte, birinci ve ikinci pozisyonlar arasındaki boşluk dikkat çekti.

Ripple pek çok büyük yatırımcıya sahip

Ripple’ın önde gelen yatırımcılarından bazıları Tetragon Financial Group, SBI Group ve Routee 66 Ventures. C Serisi finansmanı sırasında, Ripple’ın genel piyasa değerlemesi 10 milyar doların üzerindeydi.

XCurrent ödeme çözümü, Blockchain’in gücünden yararlanarak sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırıyor.. Banco Santander, Western Union, MoneyGram gibi büyük bankacılık ve para transferi şirketlerinden bazıları Ripple’ın ödeme çözümlerini kullanıyor.

Ripple, daha fazla küresel ofis açmak, yeni yetenekler almak ve bilanço esnekliğini artırmak için yeni fon akışını kullanacağını açıkladı. Devam eden Dünya Ekonomik Forumu’nda ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, hükümetin sınır ötesi ödeme maliyetlerini azaltmaya çalışan şirketleri destekleyeceğini söyledi.

Mnuchin’in yorumlarından sonra Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD hükümetinin şirketinin ödeme çözümlerini memnuniyetle karşılayacağından emin olduğunu ifade etti.

coinspeaker


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin