Milyarder Steven Cohen, kripto para karşılığı yatırım fonuna yatırım yaptı
Milyarder Steven Cohen, kripto para karşılığı yatırım fonuna yatırım yaptı

Milyarder Steven Cohen, kripto para karşılığı yatırım fonuna yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasanın yakından tanıdığı milyarder, yatırımcı ve hayırsever Steven Cohen, konuyla ilgili anonim bir kaynağın bildirdiği gibi, kripto para birimleri ve Blockchain girişimlerinde uzmanlaşmış bir yatırım fonu olan Autonomous Partners’a yatırım yaptı.

Autonomous Partners’a Cohen yatırımı

Aynı kaynağa göre yatırım Private Ventures şirketi aracılığıyla yapıldı. Autonomous Partners fonu, geçtiğimiz yıl Bitcoin öncülerinden biri olan Arianna Simpson tarafından kuruldu. Fon, yönetimde Union Square Ventures, Coinbase Inc. ve Craft Ventures’ın yatırımlarına da sahip olacak.

Simpson, kripto para yatırımlarına olan ilgisini, yeni nesil finansal altyapıyı geliştiren genel amaçlı para ve Blockchain şirketlerine alternatif olarak açıkladı. Simpson, Autonomous Partners’ın Bitcoin ve Ethereum’a yatırım yaptığını da kaydetti.

Private Ventures ve Point72 Asset Management’ı işleten Cohen, özel sermayeye ve uzun vadeli yatırımlara odaklanıyor. Şu an itibariyle, şirketin temsilcileri tarafından konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

İki hafta önce başlatılan Coinbase Custody servisi, dünya çapında büyük yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Şirketin en az 10 adet hedge fonu ve güvenli kripto para birimi fonlarını depolamak için çok istekli olduğu belirtildi.

bitnovosti

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin