Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!
Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!"

Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Gemini’nin kurucu ortakları Tyler ve Cameron Winklevoss, Bitcoin 500.000 doların altında işlem gördüğü sürece değerinin altında kalmış olacağını iddia ediyor.

Winklevoss kardeşler: “Bitcoin 500.000 doları geçecek.”

Uzun bir blog gönderisinde Winklevoss kardeşler, ABD hükümeti ve Federal Rezerv’in para politikalarının hiperenflasyon olasılığını muhtemel hale getirdiğini ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Bitcoin girişimcileri, ABD borcunun yılın başında 22 trilyon dolardan 2021’de 29 trilyon dolara çıkabileceğini söylüyor. İkizler ayrıca, Fed’in borçtan para kazanma çabasıyla bilançosunu 2010’da yaklaşık 2 trilyon dolardan bu yıl 7 trilyon doların üzerine çıkardığına dikkat çekiyor.

Covid-19’un ortaya çıkmasıyla Winklevoss kardeşler, dünyanın şu anda bir borç dağıyla karşı karşıya olduğunu iddia etti.

2009’dan 2019’a kadar, ABD’nin borç/GSYİH oranı %83’ten %106’ya yükseldi. COVID sonrasında ise bu yılın eylül ayına kadar %135’e ulaşma yolunda ilerliyor. Sonuç olarak, ABD’nin borç-GSYİH oranı, bu yıl önceki on yılın tamamında olduğundan daha fazla büyüyecek. Çin’in borç/GSYİH oranı COVID’e girerken %300’dü ve 2020 ilk çeyreği itibarıyla %318’e yükseldi. Dünyanın geri kalanı da iyi durumda değil.

Büyük borçla başa çıkmak için birkaç seçenek olsa da, ikizler, hükümetin büyük olasılıkla ABD dolarının değerini enflasyon yoluyla azaltacak bir strateji izleyeceğini belirtiyor.

Bir merkez bankası yumuşak bir temerrüt stratejisi izlemeyi seçtiğinde, belirli bir enflasyon oranını hedefler ve ona ulaşmak için yeterli para basmaya başlar. Bu hedef enflasyon oranına ulaşıldığında, hükümetin borç yükümlülüklerini aynı oranda azaltır.

Fed’in yeni politikası altın ve BTC talebini artırabilir

Enflasyon çirkin yüzünü gösterdikçe Winklevoss kardeşler de yatırımcıların değer deposu (SOV) varlıklarına sığınacaklarını tahmin ediyor.

Altın, enflasyona karşı denenmiş ve test edilmiş bir önlem olsa da ilk BTC yatırımcıları, değerli metalin arz ve taşınabilirlik dahil olmak üzere birçok yönden Bitcoin’e kıyasla daha değersiz olduğuna işaret ediyor. Altının kaynağı Dünya için korkutucu olabilir ama uzayda bol miktarda bulunur. Ayrıca kriz zamanlarında altının taşınması çok zor olabilir.

Bu arada, BTC’nin arzı sonsuza kadar 21 milyonda sabitlendi. Kral kripto, dünyanın herhangi bir yerinde 7/24 kolayca transfer edilebiliyor. Yani taşıma sorunu da bulunmuyor.

BTC’nin avantajları nedeniyle ikizler, BTC’nin, altının 9 trilyon dolarlık piyasa değerini geçeceğine inanıyor.

Bitcoin’e değer vermek için altını kullanma konusunda haklıysak ve Bitcoin bu yolda devam ederse, o zaman Bitcoin için konuşabileceğimiz tek şey hak ettiğinden çok daha değersiz bir konumda olduğudur. Farklı bir şekilde ifade etmek gerekirse Bitcoin başına 500.000 ABD doları fiyat görebileceğimiz anlamına geliyor.

Bu arada Real Vision CEO’su, yeni altın ve Bitcoin tahmini ile gündemde. Detayları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin