29 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC nereye gidiyor?
29 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC nereye gidiyor?

29 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı, mart ayındaki Kara Perşembe çöküşünden beri uzun zamandır 40 ila 50 dolar arasında konsolide oluyor. Piyasa değerine göre en büyük 7. kripto para birimi olan LTC, ağustos ayı ortalarında büyük dalgalanmalar kaydetti. Bununla birlikte kripto para Şubat 2020’de 85,01 dolarla zirveye ulaşırken, o zamandan beri bu seviyeyi geçemedi.

Litecoin, bu yazının yazıldığı sırada düşüş eğilimi ile destek seviyesini 57,79 dolarda test ediyor.

Litecoin fiyat grafiği

Litecoin piyasasında 50 hareketli ortalama, baskın düşüş eğilimini sürdürüyor. Bu eğilim, LTC’nin +60 dolar seviyelerini tutamaması ve 21 Ağustos’ta aynı seviyenin altına düştüğü zaman ortaya çıktı. O zamandan beri LTC’nin düşüşü devam ediyor.

Bazı işaretler negatif ancak fırsat aranabilir

Awesome Oscillator, bu haberin yazıldığı esnada olumsuz işaretler vermesine rağmen, alıcılar ve satıcılar arasında bir denkleşememe gösteriyor. Bu nedenle, özellikle satış pozisyonu açmak isteyen trader’lar için ideal bir fırsattı.

Ayrıca Parabolik SAR, dijital varlığın aşağı yönlü trend fiyatını vurguluyor ve noktalı çizginin fiyat mumlarının üzerinde hizalandığı gözlemlendi.

Söz konusu dönem boyunca LTC fiyatı, Kontrol Noktası (PoC])olarak da bilinen en yüksek işlem hacmi seviyesi olan 57,49 dolarda. Bununla birlikte değer o zamandan beri düşerken, periyot boyunca bir sonraki yüksek işlem gören seviye, kripto para biriminin düşen fiyatına destek sağlayabilecek bir seviye olan 57,28 dolardı. Dahası, Litecoin’in Görünür Aralık tablosu Litecoin için birden fazla direnci ve desteği vurguladı. Yani bu civarlarda önemli ticaret aktiviteleri görebiliriz.

Litecoin grafiklerde aşağı doğru hareket ettikçe 57,28 dolarda destek bulabilir ve bunu 56,44 dolarda takip edebilir. Tendin tersine dönmesi durumunda, LTC direncini 57,91 dolarda test edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin