Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor
Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor

Milyarder girişimci Tim Draper fazlaca Bitcoin satın aldığını itiraf ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder girişimci Tim Draper, Bitcoin’in 2022 yılında 250.000 dolara ulaşacağını tahmin ederek, hem sektörün  hem de Bitcoin’in geleceğini öngördüğünü belirtiyor. Tim Draper, TheStreet ile 12 Haziran’da bir röportaj gerçekleştirdi. Röportaj sırasında Tim Draper fazlaca Bitcoin satın aldığını itiraf etti. Bitcoin’in değeri sadece yedi günde yaklaşık %10 oranında azaldı. Bitcoin yazım sırasında %2 oranında artışla 6.646 dolardan işlem görüyor.

Milyarder girişimci Tim Draper fazlaca Bitcoin satın aldığını itiraf ediyor!

Tim Draper röportaj da kripto paralar ile ilgili düşünceleri paylaştı. Tim Draper, bu yıl Nisan ayında yapılan aşırı yükselişli fiyat tahminlerini takip ederek farklı bir bakış açısını paylaştı.  Tim Draper, Bitcoin için dört yıl içinde 250.000 dolarlık bir fiyat artışı tahmininde bulundu. Draper, kripto paralar konusunda düzenlemelerin yeniden yapılandırılması ve açık hale getirilmesi gerektiğini belirterek, dünya hükumetlerinin şu anda bizim için rekabet halinde olduğunu söyledi.

Kripto paraların bir sonraki büyük teknolojik devrim olduğunu söyleyen Tim Draper, önümüzdeki beş ila yedi yıl içinde kripto paraların fiat paraların yerini alacağını iddia ediyor. Tim Draper, röportaj sırasında ayı piyasasında daha fazla Bitcoin satın aldığını itiraf etti. Tim Draper, yapılan röportajda devam eden düzenleyici tartışmalara girdi. Tim Draper’a göre düzenlemeler “yeniden ele alınmalı” ve netleştirilmeli. Tim Draper, açıklamalarına şunları ekledi:

Portföyümde birçok kripto para var ama çoğunlukla Bitcoin. Kripto paraların ve Bitcoin’in geleceğin para birimleri olduğunu hissediyorum. Fiat paralar geçmişte kaldı. Bugün günlük işlemler için hala bir miktar fiat para bulundurmak zorundayım. Ancak bunun önümüzdeki yıllarda değişeceğini tahmin ediyorum. Artık bir mağazaya gidip kripto parayla alışveriş yapabilmek istiyorum.

“Bitcoin mükemmel bir kurtarıcı olarak ortaya çıkıyor.”

Tim Draper, SEC başkanı Jay Clayton’un geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığı yönünde yaptığı açıklamaların sektörü olumlu etkilediğini söyledi.  Amerika’nın Sermaye Piyasası Kurulu olan SEC’in (Securities and Exchange Commision) başkanı Jay Clayton, CNBC’ye verdiği röportajda kripto para piyasasının menkul kıymetler statüsü hakkında konuştu.

Ayrıca Jay Clayton Blockchain ve dağıtık defter teknolojisi (DLT) hakkındaki görüşlerini de paylaştı. Daha da önemlisi Jay Clayton, Bitcoin’in bir menkul değer olmadığını belirtiyor. Ayrıca Jay Clayton, ICO’ların çoğunun menkul kıymet olduğunu belirterek, ICO piyasasının oluşturulmasına yanıt olarak bir menkul kıymet tanımının değiştirilemeyeceğini açıkladı. Tim Draper, açıklamalarına şunları ekledi:

Güvenlik kripto paraların en iyi özelliklerinden biri. Bitcoin’in Blockchain’i saldırıya maruz kalmadı. Ancak bankalar sürekli saldırı altında. Bitcoin, insanların bankalara karşı güvenlerini kaybetmeye başladığı bir zamanda mükemmel bir kurtarıcı olarak ortaya çıkıyor.

Cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin