Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda!
Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda!

Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda! XEM en iyi 5 kripto paranın arasına katılabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni ekonomi akımı anlamına gelen NEM, 2015 yılı boyunca 15 geliştiricinin geliştirdiği Singapur merkezli bir kripto para. Bugün NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda listeleniyor.

Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda!

CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında XEM, %1 oranında artışla 0,20 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda 1,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 15. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz 3 aylık dönemde, NEM fiyatları 0,18 dolara kadar düştü. NEM’in fiyatlarındaki dalgalanmanın diğer birçok büyük kripto paraya kıyasla güvenli bir marjda olması ise dikkat çekici.

Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda!
Artık NEM (XEM) BitAsia Borsası’nda!

NEM (XEM) en iyi 5 kripto paranın arasına katılabilir!

Bazı uzmanlar, kripto paranın öngörülebilir bir gelecekte en iyi 5 kripto paranın arasına katılacağını söylüyor. Bunun nedeni olarak da, NEM’in diğer özel ilerlemelerin yanı sıra, etkin güvenlik özellikleriyle entegre yüksek ölçeklenebilir Blockchain algoritması gösteriliyor. NEM projesinin ilk fikri, mevcut bir kaynak kodunu ilerletmek, ancak orijinal bir koda sahip olan tek kripto paralardan biri olmak. NEM, proof-of-work ya da proof-of-stake’i kullanmak yerine, Blockchain’de önemlilik kanıtı protokolünü kullanır.

NEM’in ağı sadece eşler arası işlemleri yönetmekle kalmaz, aynı zamanda akıllı varlıklar aracılığıyla yasal belgeleri, enerji kullanımını, tedarik zincirlerini ve şifrelemeyi yönetebilir. NEM’in verimliliğinin büyük bir örneği, Japon Tarım Bakanlığı’nın et nakliyatını NEM Blockchain’inde takip etmesi. NEM Blockchain’i yüksek izlenebilirliğini ve şeffaflığını kanıtlamaya devam ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin