“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı
“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı

Milyarder CEO: “Bitcoin’e asla yatırım yapmayacağıma söz veriyorum!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alternatif yatırım şirketi Blackstone’un milyarder CEO’su Blockchain’i sevdiğini, ancak Bitcoin’e asla yatırım yapmayacağını söyledi.

“Blockchain’i seviyorum, ancak Bitcoin’e asla yatırım yapmayacağım.”

Stephen Schwarzman Fortune’a, neden gerekli olduklarını bilmediğini söyleyerek Bitcoin veya kripto varlıkları ile ilgilenmediğini söyledi. Schwarzman, hükümetlerin ve bankaların kontrol edemediği bir para biriminin neden istediğini veya ihtiyaç duyduğunu anlamadığını ve Bitcoin’in suçlular arasında kullanımı konusunda endişelendiğini söylüyor:

Buna fazla ilgi duymuyorum çünkü anlamam zor. Birinin para birimlerini kontrol etmesi gereken bir dünyada büyüdüm. Para birimlerini kontrol etmek istemek için bir neden var, bu yüzden hükümetlerin hepsi bunu yapıyor. ‘Umurumda değil’ diyen kimse yok. Bunun bir kısmı ekonominin aşırılıklardan olabildiğince izole edildiğinden emin olmaktır. Bunun bir parçası da kötü davranışları kontrol etmektir.

Böylece, hiçbir şeyi bilen olmadan biiyle ilişki kurabileceğiniz fikri, dünyanın her yerinde çalışan çok sayıda cezai davranış -kirli para, uyuşturucu parası- olabilir. Sadece bu tür bir faaliyeti teşvik eder. Sınırlı bir düşünür olabilirim ama bu bir problem. Bu sorunu ve aynı zamanda para arzını kontrol etme sorununu çözebilselerdi, o zaman olabilirdi. Bu, alım-satım yapmayan para birimlerine uygulanan Blockchain teknolojisinin iyi bir şey olmadığı anlamına gelmez. Bu açıkça iyi bir şey.

Milyarder CEO: “Blockchain teknolojisini kripto paralara uygulamak çok garip.”

Bitcoin, her işlemi izleyen ve neredeyse para kadar olmasa da suçlular ve dolandırıcılar tarafından kullanılan açık bir defter kullanıyor. Bir bütün olarak Blockchain konusunda Schwarzman, teknolojiye inandığını ve firmasının Blockchain ile ilgili birçok projeye yatırım yapmasını beklediğini söyledi:

Belirli uygulamalarda kullanabileceğiniz her türlü kullanım var. Blockchain teknolojisi çok iyi bir fikir ve benimsenmeye başlayacak, çünkü iyi bir teknoloji. Bunu para oluşturmaya uygulamak, benim bakış açıma göre oldukça garip.

Blackstone, 1985 yılında kurulduğundan beri Schwarzman’ın liderliğindedir. 2017 Aralık tarihli bir SEC listesine göre, Blackstone dünyanın en büyük alternatif yatırım şirketi ve  dünya genelinde 800’den fazla iştiraki var.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin