TD Ameritrade şirketinden, ErisX Borsası’na yatırım
TD Ameritrade şirketinden, ErisX Borsası’na yatırım

Milyar dolarlık TD Ameritrade şirketi, kripto para sektörüne yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perakende aracılık şirketi TD Ameritrade, resmi internet sitesinde yayınlanan bir basın açıklamasına göre yeni kripto para borsası ErisX’e destek verdiğini açıkladı.

TD Ameritrade şirketinden, ErisX Borsası’na yatırım

Şu anda 11 milyon müşteriye yatırım hizmetleri veren TD Ameritrade, anlaşmanın detaylarını açıklamadı. Bununla birlikte Bloomberg’e göre yatırım şirketi DRW Holdings ile yüksek frekanslı trader Virtu Financial de yatırımlara katılıyor. Bloomberg, derin bir sipariş kitabının hazırlanmasına yardımcı olabilecek ErisX için piyasa yapıcıları olmayı kabul etti.

Borsanın 2019’un başlarında vadeli işlem sözleşmeleriyle yanı sıra doğrudan kripto paraların satışına başlaması bekleniyor. Borsa müşterilerine Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’de hizmet verecek. TD Ameritrade’in vadeli işlem ve döviz ticareti başkanı olan J.B. Mackenzie, Wall Street Journal’a şirketinin kripto para birimini yatırımcılarını düzenlenmiş bir alanda rahat hissettikleri bir platformda işlem yapmaya yönelttiklerini söyledi.

“Bireysel müşterilerimiz dijital para ürünlerine ticaret yapmaya çalışıyor.”

TD Ameritrade’in ticaret ve eğitim müdürü Steve Quirk, aracı kurumların müşterilerinin kripto para alım satımına ilgi duyduklarını belirterek şunları söyledi:

Bireysel müşterilerimiz dijital para ürünlerine geleneksel sermaye piyasalarında olduğu gibi yasal, düzenlenmiş ve şeffaf bir borsa yoluyla erişmek ve ticaret yapmaya çalışıyor.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, Chicago Board Options Exchange (CBOE) , Aralık ayında BTC vadeli işlemlerini başlattı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin