Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Efsanevi yatırımcı Miller, 2019’da Bitcoin yatırımıyla kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg ilk Amazon yatırımcılarından  ve Bitcoin meraklısı olan Bill Miller’in, 2019’un ilk yarısında üç yıl önce başlattığı hedge fonunda %46 oranında kazandığı bildirildi.

Bill Miller, 2019’da Bitcoin ile kazandı

69 yaşındaki efsanevi yatırımcı Bill Miller, Legg Mason Capital Management’da güvence altına alan bir yatırım stratejisini kullanıyor. Bill Miller, 2008’deki küresel finansal kriz sırasında %55 kaybetmeden önce 1991’den 2005’e kadar S&P 500 Endeksini geçen Legg Mason Value Trust’ı yönetti.  Bill Miller’ın fonunda ADT, Amazon ve Avon Products gibi şirketlerin hisselerinin yanı sıra Bitcoin (BTC) de yer alıyor.

Yatırımcının  Bitcoin aldığı biliniyor. Amazon ve Bitcoin, analistlerin ikisi arasında karşılaştırmalar yaparak, benimseme oranlarına ve çarpıcı fiyat düşüşlerine dikkat çekerek yıkıcı teknolojiler olma özelliğini taşıyor.

Miller’in fonunun değeri 126 milyon doların üzerinde!

Miller’in belirli yatırımlar hakkında yorum yapmaktan kaçındığı biliniyor, ünlü yatırımcı hisse senetleri üzerinde yükselişe geçiyor:

Ekonominin mütevazı bir şekilde büyümesiyle birlikte, FED bir rahatlama döngüsüne ve enflasyonun durgunluğuna girmek üzere, kamu hizmetleri ve temel tüketim malları arasındaki değerlemedeki aşırı sapmanın tersine dönmesi muhtemel. Bu, yatırımcıların fazla getiri kazanması için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Miller’in fonunun değerinin 126 milyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.  Ayrıca yatırımcının yönetimi altında 2,3 milyar dolarlık varlık bulunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin