Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”
Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”

YouTube’un en büyük kripto analisti, altcoin ralli zamanını ve en çok kazanacak kriptoları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’un en büyük kripto analisti ve trader Nicholas Merten, 2020’de izleyeceği ilk 10 kripto parayı seçti.

Çoğu altcoin ölecek

Merten, 2018 yılında geri dönüşü olan pek çok altcoin’in, Dot com balonunu örnek kullanarak asla iyileşmeyeceğine inandığını söyledi:

Dot com balonundan çıkarılacak bir ders varsa o da, bugün sahip olduğumuz altcoin’lerin çoğu yıllar içinde kaybolacaktır. Basitçe söylemek gerekirse, düşüş yaşadıkları için tarihi yükseklere kıyasla %98-99 oranında azalmış kripto veya tokenleri kovalamayın. Birçoğu asla geri dönmeyecek.

Bitcoin’in gerisinde kalan veya ayı piyasasında güçlü kalan oyuncuları arayın. Ve bu pazarın bazen temel olmadığı görülmesine rağmen, ağ kullanılırsa fayda sağlayacak tokenlerin modellerinde meşru talebi olan projeleri arayın. Ciddi bir kurumsal ve kullanıcı kabulünü çekmek için projeler muhtemelen buna ihtiyaç duyar.

Tarih bize son iki altcoin rallisinin Bitcoin’den para çıktığı dönemlerde olduğunu söylüyor. Birincisi, 1.100 dolarlık en yüksek seviyelere tekrar geldiğimizde ve ikincisi yepyeni en yüksek seviyeyle rakamları 20.000 dolara çıkardığımızda gerçekleşti. En iyi altcoin rallisi tahminimiz, Bitcoin’in fiyatı için 20.000 doları tekrar ziyaret etmemizden biraz önce veya sonra gerçekleşeceğidir.

Merten’in 2020 için seçtiği altcoin’ler:

  • 10. STEEM
  • 9. DASH
  • 8. Enjin Coin
  • 7. Ethereum
  • 6. Litecoin
  • 5. Ren
  • 4. Energi
  • 3. Ravencoin
  • 2. Basic Attention Token
  • 1. Chainlink

Projelerde Merten’in derin dalışına göz atabilirsiniz. Merten, yatırımcılara her şeyin olabileceği konusunda uyarıyor ve son derece riskli kripto pazarına yatırım yapmadan önce insanlar kendi araştırmalarını yapmalılar diye hatırlatıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin