Binance CEO’sunda çarpıcı Bitcoin öngörüsü
Binance CEO’sunda çarpıcı Bitcoin öngörüsü

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ): “Kripto para borsası için en önemli şey güvenlik.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde, ticaret hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in CEO’su ve kurucusu olan Changpeng Zhao (CZ), Delta Summit’teki Bloxlive TV’ye verdiği röportajda, kripto para pazarında başarılı bir borsa platformu yürütme hakkında konuştu. Ayrıca, kripto para birimi takaslarının karşı karşıya olduğu düzenleyici sorunları ve Malta’yı işletim üslerinden biri olarak seçmenin nedenini de açıkladı.

Changpeng Zhao (CZ): “Bir kripto para borsası olmak, muhtemelen gezegendeki en zorlu işlerden biri.”

CEO, bir kripto para birimi borsası işlemiyle ilgili en fazla güvenlik yönünün her şeyin düzgün bir şekilde ayarlanmasını sağlamak olduğunu belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Güvenlik en temel şey. Ve sonra gerçekten iyi bir ürüne sahip olmak istiyorsun ve sonra her şeyi düzgün bir şekilde çalıştırmak istiyorsun.

CZ ayrıca kripto para birimi borsaları tarafından ele alınan düzenleyici sorunları hakkında konuşuyor ve faaliyet gösterdikleri ülke ile iç içe olduklarını belirtiyor. Bununla birlikte, aynı zamanda kripto para sektöründeki hileli faaliyetlerden bahsederek, insanların pazarları manipüle etmeye çalıştığını söylüyor. Changpeng Zhao açıklamalarına şunları ekliyor:

İnsanlar sahtekarlık yapmaya çalışıyor. Kötü performans gösteren projeler borsada listelenmek istiyor. Çok farklı şeyler var… Bir kripto para birimi borsası olmak, muhtemelen gezegendeki en zorlu işlerden biri.

“Sektörde en etik ve sağlam borsalardan birini yürütüyoruz.”

CEO, kripto para borsası endüstrisine hakim olan zorlukları değerlendirmek için kripto para sektörü içinde yer alan taze ürünleri tavsiye ediyor ve şunları söylüyor:

Sektörde en etik ve sağlam borsalardan birini yürütüyoruz ve bu insanlar tarafından tanınıyor, dolayısıyla bunu yapmaya devam edeceğiz.

CZ ayrıca Malta’yı kendi işletim üslerinden biri olarak seçmenin ardındaki sebep hakkında konuşuyor. CEO Malta’da, “ileriye dönük” çalışmalar yaptıklarını ekliyor. Bu ayın başlarında Malta Menkul Kıymetler Borsası’nın yan kuruluşu olan MSX PLC, Binance borsasıyla bir mutabakat anlaşması imzaladı. Bu ortak girişim sayesinde şirketler yeni bir kripto para borsası başlatmayı planlıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin