Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı
Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı

İşte en popüler Ethereum DApp’ları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DappRadar, en son DApp’larla ilgili bilgileri sağlar. DappRadar’ın verileriyle, aslında kullanıcıları çeken çeşitli popüler DApp’lara bakmaya karar verdik. İlk beş listemiz, Ethereum uygulamasının benzersizliğine dayanıyor. İşte en popüler Ethereum DApp’ları…

Ethereum DApp

Önem sıralarına göre Ethereum DApp’ları

1.IDEX

IDEX, Aurora tarafından oluşturulan popüler bir merkezi olmayan borsa. Şirket, Blockchain tabanlı finansal hizmetler geliştiriyor. Blockchain yoluyla kullanıcı kabulü hala yavaş ama bu oyun muhtemelen daha fazla kullanıcı için bankacılık çözümleri sunacak.

IDEX oldukça geniş bir marj ile ForkDelta gibi diğer merkezi olmayan borsalardan daha iyi performans gösteriyor. Bir yaşından küçük olduğunu düşünürseniz bu etkileyici oluyor. IDEX, Ethereum üzerinde oluşturulduğundan, yalnızca Ethereum ve ERC20  token işlemlerine odaklanır. Platform, MetaMask’ı ve Ledger donanım cüzdanı gibi daha güvenli çözümleri tam olarak destekler.

IDEX

2. Ethlance

Popüler DApps’lardan biri olan Ethlance, çoğunlukla uzak tabanlı işler için merkezi olmayan bir pazar yeri. Çevrimiçi iş portalları özellikle yeni bir gelişme değil. Upwork, 99Designs ve Fiverr gibi şirketler, internetin yeni dünyasında serbest çalışanlar ve işverenler için düzenli birer kartpostal.

Ayrıca Ethlance tamamen ücretsiz. Bununla birlikte, Ethereum ağında GAS ücreti ödemek zorundasınız. Şu anda, bu bir zorluk değil, ancak Ethereum proof-of-stake modeline geçtiğinde, Ethlance hizmetinin kullanımı daha kolay olmalı.

Ethlance

3. Auctionity

Auctionity, kripto-kollektifler için bir Blockchain müzayede evi. Herkes, favori dijital varlıklarının küresel ağda sanal açık artırmasını oluşturabilir. Burada diğer platformlardan önemli bir fark, varlıkların düzeltilemez olması gerektiği. Başka bir deyişle, Ethereum tokenlerini satamazsınız. Dijital varlıkların benzersiz olması ve tokenlerin aksine bir çeşit bireysel değeri temsil etmesi gerekir. Şu anda, açık artırma için çoğu varlık Cryptokitty ve Etheremon karakterleri içeriyor.

Auctionity

4.LocalEthereum

2016 yılında, Ethereum çıkarıldı ve trader’lar ve yatırımcılar bu projeye gerçekten ilgi göstermeye başladı. LocalEthereum’a bir alternatifin ortaya çıkması şaşırtıcı değil. LocalBitcoins (bir borsa olmadan) reçetesiz dünya çapında Bitcoin satın almayı ve satmayı sağlayan popüler bir internet hizmeti.

LocalEthereum, bir satıcının Ethereum’unu bir alıcıdan nakit, banka havalesi, PayPal veya diğer yöntemlerle fiat para birimi (örneğin dolar ve avro) aldıklarını teyit edene kadar kilitlemek için akıllı sözleşmeler ve emanet kullanır. Geleneksel aracı (borsa) ortadan kaldırıldı. Bununla birlikte, bir ihtilaf durumunda, bir hakemin devreye girmesi gerekecek.

EthlaLocalEthereumnce

5. Aragon

Aragon, yerel işletme yönetiminin sınırlı niteliğini ele almak isteyen inanılmaz iddialı bir proje. Günümüzde, çoğu işletme bir ülkede faaliyet gösteriyor ve bu nedenle yasa ve yönetmeliklerine tabi. Daha fazla sayıda çalışanın, bir yaşam için uzaktan çalışma çabalarını artırmaları nedeniyle bu durumun yönetilmesi zorlaşıyor.

Aragon

Aragon, DAO‘lar veya merkezi olmayan özerk organizasyonlar oluşturmak için geleceğin girişimcilerine yardım etme çabalarına odaklanıyor. Esasen, Aragon akılda temel iş işlevselliği ile inşa ediliyor. DAO’ların tipik bir iş hiyerarşisini tamamen değiştirip değiştiremeyeceği görülecek.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin