Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini
Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini

Mike Novogratz’tan kripto kışı ve Game of Thrones karşılaştırması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital, kripto kışı nedeniyle 2018 yılında önemli kayıplara uğradı. Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz ise en kötüsünün bittiğine inanıyor.

Mike Novogratz’a göre, kripto paralar için en kötüsü bitti

Galaxy Digital, dijital varlıklara odaklanan ve Mike Novogratz tarafından kurulan bir banka. Şirket 2018 yılında yıllık zararlarını bildirerek, yıllık kayıplarını 273 milyon dolar olduğunu bildirdi.  Şirket, 2018’in ilk çeyreğinde 134 milyon dolar zararla zor bir yıl geçirdi. Ayrıca, şiddetli kripto kışı, Galaxy Digital’i ICO danışmanlık işini ve Vancouver ofisini kapatmaya zorladı. Mike Novogratz konuya yönelik şunları söyledi:

Kriptodaki 4. çeyreğin dün gece Game of Thrones’u izlemek gibi olduğunu hissettim.

Novogratz, Pazartesi günü yapılan bir konferansta yaptığı açıklamada, yıllık sonuçların hiçbir şekilde mükemmel olmadığını söyledi. CEO, ama bunun biraz aldatıcı olduğunu çünkü onun için önemli olanın işlem kaybı ve nakit defterlerinin ne yaptığı olduğunu belirtti. Ayrıca Novogratz, piyasayı kanlı bir savaşla karşılaştırdı.

Mike Novogratz: “4 ay önce olduğumdan daha iyimserim.”

Aynı zamanda, Galaxy Digital CEO’su bankanın kurumlar dahil yüzlerce müşteriye hizmet verdiğini ve gelirin geçen yıldan önemli ölçüde arttığını belirtti. Mike Novogratz konuya yönelik şunları söyledi:

Bu yıl hedefimiz, işletme faaliyetlerimizi mümkün olduğunca arttırmak… İlk birkaç ayda iyi bir başlangıç ​​yaptık. 4 ay önce olduğumdan daha iyimserim. Kış geldi evet ama bahar tam burada.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin