novogratz on bitcoin
Mike Novogratz, Facebook Globalcoin'i destekliyor… Elon Musk’u SpaceX’i tokenize etmeye davet ediyor

Mike Novogratz, Facebook Globalcoin’i destekliyor… Elon Musk’u SpaceX’i tokenize etmeye davet ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde tecrübeli yatırımcı ve milyarder Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, Bitcoin fiyat artışının devam edeceğine dair yorumları ile çok sayıda haberde yer aldı.

Ayrıca, varlık tokenlerinin bir hayranı ve çok beklenen “Facebook Coin”in tüm kripto para endüstrisi için hayati önem taşıdığına inanıyor.

Novogratz, bir de SpaceX’in Blockchain üzerinden “faaliyet göstermesi” gerektiğini düşünüyor.

Novogratz, Bitcoin dışında finansal varlıkların tokenize edilmesi gerektiğini de savunuyor

Bitcoin dışında, Novogratz iş dünyası ile ilgili büyük bir tokenizasyon destekçisi. Elon Musk’ın da bu sektöre girmesi ve SpaceX hisselerini Blockchain’de tokenize etmesi gerektiğine inanıyor.

Bu, SpaceX’in aynı gün birkaç uydu yayınlamasından sonra Cuma günü Twitter’da yaptığı yorumdu.

Novogratz da dahil olmak üzere tokenizasyon destekçileri, menkul kıymet tokenlerinin geleneksel Wall Street şirketlerini dijital varlıklara yönlendirebileceğine inanıyor.

‘Facebook Coin’ kripto için önemli bir dönüm noktası olabilir

Geçen gün Novogratz bir CNBC programına katıldı. Elon Musk ve SpaceX hisselerini Blockchain’e taşıması ihtimalini üzerine konuşmayan Novogratz, yakında piyasaya sürülmesi beklenen “Facebook Coin” üzerine yorumlarda bulundu.

Kripto yatırım gurusu, Facebook’un kripto endüstrisine girmesinin Bitcoin’in dünya çapında benimsenmesini artırıcı olarak büyük bir itici güç olacağına inanıyor.

FB Coin’in küresel bir ödeme aracı olacağını umarken, Bitcoin’in altın gibi bir değer deposu olarak kalmasını umuyor. Bu görüşünü kanıtlamak için, bu günlerde hiç kimsenin altın harcama yapamayacağını söyledi. Bunu ise finansal varlığın bir değer deposu olarak görüldüğünün ispatı olarak görüyor.

Facebook ekosistem için çok önemli. Burada, Facebook’un stabil bir para veya bazı sepet paralarıyla bağlanacak bir coin olacağına inanıyorsanız, “kripto paralar geleceğimizin bir parçası olacak” diyen dünyanın en büyük şirketlerinden birine sahibiz.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin