Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu:
Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu: "Artık eskisi kadar kayıp yaşanmayacak"

Mike Novogratz Bitcoin’lerini sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mike Novogratz, Bitcoin’in son dalgalanmanın ardından 10.000 ila 14.000 dolar arasında kalacağını tahmin ediyor. Bitcoin 11.000 dolarlık destek talep ettiğinde alıcılar uyanmış görünüyor. 14.000 dolar, analistlere göre haftasonu için bir sonraki durak.

Mike Novogratz, en koyu Bitcoin destekçilerinden

Galaxy Digital Holdings Ltd. CEO’su Mike Novogratz en sadık Bitcoin hayranlarından biri oldu. Başlangıçta Bitcoin’in yılı 20.000 dolar civarında kapatacağını öngödü. Son zamanlarda, Bitcoin’in son birkaç hafta içinde görülen müthiş kazanımların ardından 14.000 ila 10.000 dolar arasında konsolide edeceğini söyledi.

Bitcoin bu hafta 13.873 dolara yükseldi ancak 14.000 dolara daha yüksek bir hareket gerçekleştiremedi. Bunun yerine, fiyat 24 saatten az bir sürede neredeyse 3.000 dolar kaybetmeye başladı. Bitcoin şu anki toparlanmaya başlamadan önce 10.300 dolar seviyesinde düşük bir değer oluşturuldu. Basın zamanında Bitcoin, hem 50 Basit Hareketli Ortalama (SMA) hem de 100 SMA’nın üstünü düzelttikten sonra 11.800 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Mike Novogratz Bitcoin’lerinin bir bölümünü sattı

Bitcoin 11.000 dolarlık destek talep ettiğinde alıcılar uyanmış görünüyor. RSI, dün çoğu ülkede aşırı satım bölgesinde yaşadıktan sonra aşırı alım yaptı. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapma (MACD), şu andaki farklılaşma ile birlikte 12.000 ABD dolarının üzerinde bir düzeltme önerecek şekilde pozitif bölgeye geri döndü.

Öte yandan Novogratz,  Çarşamba günü Bitcoin’lerinin bir kısmını sattığını söyledi. Novogratz ayrıca, Facebook’un Libra’sının Bitcoin fiyat hareketinde kilit bir katalizör olduğuna inandığını ve bunun 10.000 doların üzerine çıkmasını sağladığını düşünüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin