Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!
Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!

Bu altcoin pump gördü ve yüzde 450 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün pazarın çoğu ciddi bir şekilde ayılarla mücadele ediyor. Piyasadaki bir altcoin ise yüzde 450 artış görüyor. Ancak uzmanlara göre, bu fiyat artışının organik olduğunu düşünmek imkansız gibi görünüyor.

Insight Chain (INB) kısa sürede yüzde 450’den fazla arttı

Insight Chain (INB) bugün mütevazi bir şekilde %450 yükselmeyi başardı. Bu yükselişi sağlayacak, birkaç gün içinde testnetin başlatılmasında başka görünüşte açık bir katalizör yok. Grafiğe bakıldığında fiyat pump’ının ne zaman başladığını görmek kolay. Insight Chain pump’la 2,64  dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra 0,23 dolara kadar düştü. 

Yatırımcılar kripto para için neredeyse tüm hacminin tek bir borsadan geldiğine dikkat edilmeli. Projenin ayın sonunda bir testnet başlatıldığını duyursa da detaylar oldukça belirsiz. Ancak uzmanlara göre, projenin eksiksiz bir web sitesi ve teknik incelemesi var. Site projeyi şu şekilde özetliyor:

 INB Blockchain’i güvenli ve verimli bir Blockchain sistemi ve aynı zamanda işletme verilerinin Blockchain ve işlemler üzerine yapısal olarak depolanmasıyla dünyanın ilk halka açık erişilebilir büyük Blockchain’i oluşturacak. Proje bunun için sonsuz ölçeklenebilirliği olan yeni bir ticari temel kamu Blockchain neslini oluşturuyor. İnternet uygulamalarının Blockchain’i olacak olan proje yüksek para birimi olan işleri destekleyecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin