Mike Hearn: “Bitcoin Cash, Bitcoin'in hatalarını tekrarlıyor.”
Mike Hearn: “Bitcoin Cash, Bitcoin'in hatalarını tekrarlıyor.”

Mike Hearn: “Bitcoin Cash, Bitcoin’in hatalarını tekrarlıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mike Hearn: “Bitcoin Cash, Bitcoin’in hatalarını tekrarlıyor.” Projeyi 2016 yılında bırakan bir Bitcoin geliştiricisi olan Mike Hearn, Perşembe günü sessizliğini bozdu ve projenin durumuna yönelik yorum yaptı.

Mike Hearn: “Bitcoin, kendi topluluğuyla ilgili sorunlar nedeniyle başarısız.” 

Bankacılık konsorsiyumuna yeni başlayan R3’e katılmasından dolayı Mike Hearn, Bitcoin Cash hard forku da dahil olmak üzere bir dizi konuyu tartıştı. Mike Hearn, blok ölçüm tartışmaları sonunda dünyanın en büyük kripto parasının yol haritasına yön vermeye çalıştı.

Farkında olmadan Mike Hearn sözleriyle, 2015 yılında Bitcoin protokolünü yeniden şekillendirmek için kişisel girişimleri sağladı ve 2016 başlarında bölünmeyi önledi. Daha sonra Bitcoin’in baş denetçisi olan Gavin Andresen ile birlikte Mike Hearn, blok boyutunu arttırmak için bir yazılım programı tanıttı ve sert bir hard fork önerdi. Mike Hearn daha sonra çekirdek ekibinden ayrıldı ve Bitcoin’in kendi topluluğuyla ilgili sorunlar nedeniyle “başarısız” olduğunu belirtti.

Mike Hearn, Bitcoin Cash’in orijinal projenin birçok problemini miras aldığını düşünüyor

Ancak, Mike Hearn şimdi Bitcoin Cash’in orijinal projenin birçok problemini miras aldığını düşünüyor. Mike Hearn konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin Cash, 2014’ün Bitcoin topluluğuna güçlü bir şekilde benziyor. Bu iyi değil.

Mike Hearn, Bitcoin Cash’in, Bitcoin gibi resmileşmiş yönetişime sahip olmadığını belirtiyor

Mike Hearn, Bitcoin Cash’in, Bitcoin gibi resmileşmiş yönetişime sahip olmadığını ve çoğunlukla reddit ile iletişim kurduğunu ve kullanıcıların popüler olmayan görüşleri sansürleyebildiğini iddia ediyor.

Mike Hearn: “Kendinizi saplantılı fikirlere inanmaya hevesli bir yolda ilerlemekten kurtarın.”

Bu nedenle, modeco gücünün sınırlı olacağı ve gelecekteki yükseltmelerle ilgili toplumun görüşlerinin uygun bir şekilde değerlendirilebileceği Bitcoin Cash kullanıcılarına “yeni bir yer bul” forumunu önerdi.  Ayrıca topluluğu “cesur” olmaya da çağırdı ve sözlerine şunları ekledi:

Kendinizi Satoshi’nin hayal ettiği ve radikal, hatta saplantılı fikirlere inanmaya hevesli bir yolda ilerlemekten kurtarın.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin