1 milyar doların üzerinde Bitcoin tutan şirketin hisseleri yüzde 200 değerlendi!
1 milyar doların üzerinde Bitcoin tutan şirketin hisseleri yüzde 200 değerlendi!

MicroStrategy CEO’su:  Sadece 10 milyarder Bitcoin’in fiyatını üç katına çıkarabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük halka açık iş zekası firmasının kurucusu ve CEO’su, Bitcoin fiyatını fırlatmanın sadece bir avuç milyarderin işi olabileceğini söylüyor.

Bitcoin fiyatında ani artış

Michael Saylor, Once BITten Podcast yayınında Daniel Prince ile yaptığı bir röportajda, Bitcoin fiyatındaki ani artışı tetiklemek için portföylerinin yalnızca belirli bir yüzdesini bu alana koymak zorunda kalacak bazı kuruluşlar olduğunu söylüyor.

“500 milyon doları kötü bir fikre kaptıracak insanlar var. Portföyünüzde 100 milyar $ varsa, %1 veya %5 oranında bir getiri elde edeceğinizi düşündüğünüzde bunun iyi bir fikir olduğuna dair bahse girersiniz. Bence her şeyin hızlanmasının nedeni bu. Bu bir yangın. Bu bir kamp ateşi, sonra bir şenlik ateşi, sonra bir orman yangını. Yangın neden bu kadar hızlı yayılıyor diye düşünüyorsanız çünkü bu üstel bir süreç.”

Daha fazla enerji

Saylor, BTC’ya katılan ve en büyük kripto para birimine birkaç milyar dolar yatırım yapan ilk kişinin Bitcoin ağına son 10 milyon kişinin toplamından daha fazla sinerji getireceğini söylüyor:

“100 milyon insanın Bitcoin’i benimsemesi önemli ama Bitcoin fiyatını üçe katlayabilecek 10 kişi var. Bu Facebook gibi değil, hiç kimse Facebook’a bir milyar kişi getirmedi. 10 milyar doları olan bir kişinin bu ağı benimsemek istediğine karar vermesi ve ağa 2 veya 3 milyar dolar koyması durumunda bu daha fazla sinerji sağlayacak. Dolayısıyla bu etki 10 milyon kişinin alana girmesinden daha etkili olacak.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin