MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

Microstrategy CEO’su, Bitcoin’in 100 kat büyüyeceğini düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin ile ilgili söylentiler gün geçtikçe çoğalıyor. Artan talep ve istekler karşısında kripto para biriminin daha çok değerleneceği düşünülüyor. Altından daha değerli olarak gösterilen Bitcoin, geleceğin para birimi olmaya güçlü bir aday. Microstrategy CEO’su ise BTC’nin değerini farklı boyuta taşıdı. 100.000 bin dolar kripto para birimi için konuşulurken değerinin daha çok artacağı CEO Michael Saylor, tekrarladı.

Michael Saylor, “Bitcoin 100 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olarak ortaya çıkabilir” söyleminde bulundu. Bugün bulunduğu yerden 100 kat büyüyeceğini tahmin ediyor.

Saylor’dan değerli altın vurgusu

19 Kasım Cuma günü CNBC’e röportaj veren Saylor, Bitcoin’in gelecekteki durumu hakkında konuşma gerçekleştirdi.Bitcoin ile ilgili tartışmaların sürekli devam edeceğini ön gören CEO,  dünyanın güvenli dijital varlığı olarak nitelendirdi.

Microstrategy, hali hazırda 114.042 BTC elinde barındırıyor. Ciddi bir Bitcoin sahibi olan şirket yeni alımlara devam edeceği Saylor tarafından bildirildi. Ayrıca bir altın olarak değer görmesinden bahseden Michael Saylor, düşük depolama, transfer kolaylığı sebebiyle Bitcoin’in avantajlı olduğunu belirtti. Saylor,

“Bitcoin, altın ile rekabetini bence kazanmış durumda. On yıl içinde altının yerini dijital altın iyice alacak. Bu oldukça açık şekilde gözüküyor. Devam eden düzenlemelerden ise rahatsız değilim. Kurumlar için BTC güvenli liman olduğunu söyleyebilirim.”

Bitcoin 100 kat değer görecek

CNBC’e röportajında Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in çok fazla değer göreceğini düşünüyor. Bitcoin’in her yıl ikiye katlanmasını konu alan Saylor şunları aktardı:

“On yılın sonunda altını geçmiş olacak. Ardından para endekslerini, biraz tahvili, biraz gayrimenkulü ve biraz öz sermayeyi çevirecek. Sonunda 100 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olarak ortaya çıkacak. Yani, şu anda bulunduğu yerin 100 katı değer kazanacak.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin