Popüler analist Bitcoin için 2022 yılında direnç bölgesini açıkladı!

Popüler analist Bitcoin için 2022 yılında direnç bölgesini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılı bitmesine az bir süre kala yolun sonu yaklaşıyor. Boğa sezonu 2022 yılına kadar sarkma ihtimalini göz önünde bulunduran analistler yatırımcıları uyarıyor. Acele karar verilmemesi gerektiği bu süre zarfında belirtiliyor. Bitcoin ve kripto para piyasası dalgalı seyrine kaldığı yerden devam ediyor. Heyecan gitgide artarken ralliler peş peşe geliyor. Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin için kritik açıklamada bulundu. McGlone,

“BTC geçici bir fiyat düzeltmesinin içinde. Ancak bu önümüzdeki yıl yükselişine engel olmaz. BTC için destek 50.000 dolar direnç ise 100.000 dolar olacağını düşünüyorum. 2022 senesinde 100 bin dolarlık bir direniş bizleri bekliyor. Sadece boğa piyasası olarak düşündüğümüzde 2022 yılını da dahil edebiliriz. Olgunlaşma belirtileri gözlemleniyor.”

Bitcoin için geri sayım başlıyor mu?

Lider kripto para birimi 1 haftadır ciddi bir dip noktası aradı. 60K altına kadar kıran kripto para birimi, düzeltmeyi derinden gerçekleştirdi. Ancak piyasa yapıcıların beklentisi şu an için yönün yukarı olması. Bu yüzden silkeleme olarak da adlandırılan düzeltmeyi sabredenler kazanacak.

Artan benimseme ve arzın azaltılması BTC’nin gelecek vaat eden bir hareketi olarak gösteriliyor. Kısa süreli gerilemeye rağmen analist yükseliş eğilimini sürekli vurguluyor. Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone, uzun vadeli projeksiyon olarak Bitcoin’i 100 bin dolar olarak çoktan belirlemişti.

Volatilite tam hız devam ediyor

Kripto yorumcusu ve analisti Anthony Pompliano, “Volatilite zamanında büyüklük karşılaştırılmasını anlama son derece önemlidir” mesajını paylaştı. Aynı beklentiyi Park Davis’de yineliyor. Resmi Twitter hesabından Davis şunu paylaştı:

“Kripto varlıklar volatil olarak yükselmeye devam ediyor. 2022 yılına kadar oynaklık sürecek. Daha sonrasında ayı piyasası görebiliriz. Ancak bu ayı piyasası 2018 yılı kadar uzun olmayabilir. Beklentim ayı piyasası kısa sürecek.”

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin