Microsoft
Microsoft, dijital para sahiplerini yeni kötü amaçlı yazılımlardan haberdar olmaları konusunda uyarıyor

Microsoft’tan Blockchain platformu oluşturmak için ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Microsoft’un 28 Haziran tarihli basın açıklamasına göre, Microsoft Tayvanlı teknoloji yatırım şirketi China Binary Sale Technology ve teknoloji devi High Cloud ile kurumsal Blockchain platformu oluşturmak için ortaklık kurdu.

Microsoft, Azure bulut platformunu China Binary’nin Blockchain hizmeti için zemin olarak kullanacak. Üç bölümlü ortaklığın Asya-Pasifik bölgesine odaklanarak finans, e-ticaret ve eğlence gibi çeşitli sektörleri geliştirmeyi planladığı bildirildi.

Blockchain platformu için büyük potansiyel

Tayvan Microsoft’un genel müdürü Sun Jikang, Microsoft’un Çin Binary’nin Blockchain hizmetinin güvenliğini ve çalışma hızını artırma becerisine olan güvenini dile getirdi. Ayrıca Tayvan’ın gelişmiş üretim ve AR-GE sektörünün yanı sıra mükemmel coğrafi konumunu belirterek yüksek teknik potansiyelini vurguladı.

China Binary’nin kurucusu Sun Jiangtao iş dünyası, bilim ve diğer sektörlerde blockchain teknolojisinin önemli rolünün altını çizdi. Yeni ilan edilen işbirliğinin ardından Jiangtao, Blockchain uygulamalarının Internet of Things (IoT), biyometri ve yapay zeka (AI) gibi diğer teknolojilerle birleştirilmesinin önemini vurguladı.

Tayvan’dan sağlam adımlar

Mayıs ayı sonlarında, Tayvan hükümeti teknolojinin gelişimini desteklemek için mecliste bir Blockchain grubu oluşturdu. 14 Mayıs’ta özel olarak düzenlenen bir etkinlikle Taipei Fubon Commercial Bank blockchain bazlı ödeme sistemini uygulamaya koyduğunu ve bunun Tayvan’da bir ilk olduğunu duyurdu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Microsoft GitHub ile kripto dünyasına giriyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin