VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor
VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor

Microsoft, Fable ve Eidos mezunları VeChain’de (VET) PvP kart oyunu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda yayınlanan bir basın açıklamasına göre, Eidos, Fable ve Microsoft (MSFT) eski çalışanlarından oluşan bir ekip, 1980’lerde Jamie Thomson ve Mark Smith tarafından yazılan en çok satan oyun kitabı serisi The Way of the Tiger’a dayanan yeni bir blockchain oyunu geliştiriyor.

Yeni oyun, Arena of Death, oyuncuların orijinal dizideki karakter, beceri ve sihirle savaşacakları kart biçiminde değişimsiz tokenleri (NFT’ler) kullanacak.

Thomson’ın açıklamaları şöyleydi:

Doğru zaman gibi hissettim. Diziyi bir bilgisayar oyunu biçiminde yeniden başlatacaktık ama bu yeni teknoloji (blok zincir) daha mantıklıydı. The Gathering Magic oynamayı hayal edin ama bir karta sahip olup olmadığınızı bilmek gerçekten size ait. Veya bir öğenin veya becerinin sadece 100 baskısı olduğunu söylediğimizde, gerçekten de sadece 100 baskının olduğundan emin olacağız.

VeChain Thor blockchain’de başlayacak

Özellikle, “tüm kripto işleri ile uğraşmak zorunda kalmadan kartlarımızı ve araçlarımızı ölçeklendirme ve geliştirme kabiliyeti nedeniyle” seçilen VeChain Thor blok zincirde oyun başlayacak.

Oyun, bu ay pazarlamaya başlayacak ve 2020’de yayınlanması planlanıyor.

sludgefeed


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin